Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálsz ha élőben idősebbnek tűnik a partnered a koránál?
Nem tagadom le,de éppen azért nem vagyok sikeres,mert 54 évesen nem nagyapó kinézetem van.
Nem tehetek arról,hogy dohány-alkohol-drogmentes élet,sok mozgással és kirándulással fitten tart :)
A 7-hez hasonló az esetem, hasonló okokból, csak én negyvenes vagyok, és 30-35nek néznek.
Annyiból zavaró, hogy ha megírom, 40 feleti biszex vagyok, már nem is állnak velem szóba egyesek, mondván, sokuk 35 alattiakat keres inkább.
Na most akkor, kérdem én, mit reagálnának sokan, ha hazudnék, és azt írnám, harminc éves vagyok? Randin fel se tűnne, hogy nem így van, rosszabb esetben is csak arra gondolna a partner, hogy 35-nek kinéző "30 éves vagyok", az meg úgy sem zavarná, esélyesen.
Ha hazudnék és kiderülne, akkor az volna a baj. Ha igazat mondok, akkor meg a túlkorosokkal együtt lapátra tesznek...
Kérdem én: a többségnek egy 40-nek kinéző 30-35 éves miért jobb, mint egy 30-35-nek kinéző 40es? Ugyanis ez a tapasztalat... Abszurd.
(Hát mégeegy kövér huszonéves miért jobb, mint egy vékony negyvenes?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!