Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ritka, hogy egy fiatal (mondjuk egy gimis végzős vagy egyetemista) egy (jóval) idősebbnek megengedi, hogy lesz*pja?
azért ez nem akkora korkülönbség egyeske.
szerencsére nem volt hozzá szerencsém, mert magamtól is összehoztam az ötöst és én szopattam inkább mást :D ... de volt nálunk a suliban egy 40 körüli egész jó megjelenésű tanár, aki köztudottan jobb jegyekért dugott csajokat és mellette viszont szopott srácokat, mert a korrepetálást csak a saját lakásán vállalta. olyan mesélte, akinek volt benne része és mivel nem derült ki, miért hazudna? :D
Egy értelmes hozzászólás az 5-ös,hasonlót tapasztaltam.
Mikor fiatal voltam,nekem is jóval idősebb volt aki bevezetett és sok mindent köszönhetek neki.
Nekem,akikkel fiatal kezdőkkel volt kapcsolatom,ők azt mondták,hogy köszönik azt a gyengédséget és figyelmet,amit kaptak tőlem.És azt,hogy nem húsként lettek "kezelve", hanem emberként.
50+ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!