Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit szólnál egy ilyen erkölcsr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál egy ilyen erkölcsrendészethez?

Figyelt kérdés

Minden Planetromeo és Grindr üzenetváltást átnéznek, és akik szerintük erkölcstelenül ismerkedik, azokat rögtönítélő bíróság elé vezetik és 1-től 10 évig terjedő börtönbüntetést kapnak. Visszamenőleg is megnéznék az üzeneteket.

Az erkölcstelenül való ismerkedés többek közt a következőket foglalná magába:

- Az üzenetváltásból kiderül, hogy többször is találkozót beszélt meg, amikre végül anélkül nem ment el, hogy ezt közölte volna a partnerrel.

- Úgy gyűjtögeti a képeket, hogy későbbi találkozókkal hitegeti a partnert, amik végül általában nem valósulnak meg.

- Más képeivel ismerkedik.

- Állítólagosan szexet akar, de olyan nagyok az elvárásai, hogy azokat szinte lehetetlenség teljesíteni, és ezzel húzza napokig a másik idejét.

2023. okt. 28. 21:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
beteg
2023. okt. 28. 21:21
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivan?
2023. okt. 28. 21:22
 3/22 anonim ***** válasza:
90%

Orwelli disztópia.

Komolyan, bárki is feláldozná a magánszféráját, a magánüzeneteit és mi több az intim képeit, hogy azt egy "rögtönítélő bíróság" szemlézze, csak mert vannak kellemetlen emberek?

Ez egy nagyon toxikus gondolkodásmód, ahogy a problémáid is sok esetben legyinthetőek lennének.

Lásd a harmadikat, aminél van megoldás, jelentsd.

Az elvárás még nem a te bajod, meg az övé, nem értem a felvetésed. Ha magas az elvárás sosem fog rádírni, ha meg ezután húzza az időt otthagyhatod nyugodtan.

Az, meg hogy ez visszamenőleges is és még börtön is az nevetséges.

Mondom ezt úgy, hogy azt a húspiacot pont az emberek miatt hagytam ott.

Remélem csak viccnek szántad.

2023. okt. 28. 21:25
 4/22 A kérdező kommentje:

"van megoldás, jelentsd"

A jelentés mióta megoldás? Eleve csak akkor foglalkoznak vele, ha többen jelentették, és ha ki is tiltják, akkor is rögtön újra tud regisztrálni. A jelentés a tisztességes felhasználók zaklatására jó és pont azok csinálják, akiket jelenteni kellene. (Tudom, mert engem is jelentettek többen, mire a planetromeo zárolta a fiókomat, és kérte, hogy küldjek egy képet, amin tartok egy papírt egy általuk meghatározott felirattal. Miután kiderült, hogy valóban engem ábrázolnak a profilképek, feloldották a zárolást.)

2023. okt. 28. 21:32
 5/22 A kérdező kommentje:

"Komolyan, bárki is feláldozná a magánszféráját, a magánüzeneteit és mi több az intim képeit"

Minden normális ember feláldozná, ha ez az ára egy szebb jövőnek.

2023. okt. 28. 21:38
 6/22 anonim ***** válasza:
96%

Huhh bazzeg, vannak bajom, akkor költözz kínába és élvezd ezt a szebb jövőt a pontrendszerrel és a folyamatos megfigyeléssel.

Az meg, hogy szerinted a szebb jövő a Grindr moderálásával jön el az külön nevetséges.

Őszintén remélem, hogy trollkodsz.

2023. okt. 28. 22:30
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Az nem szebb jövő ahol az erkölcsrendészet olvasgatja az üzeneteim.
2023. okt. 28. 22:32
 8/22 A kérdező kommentje:
Tudom, a szebb jövő szerintetek a jogállam, ahol jogotokban áll úgy átbaszni az embert, ahogy csak élvezitek.
2023. okt. 28. 23:20
 9/22 anonim ***** válasza:
91%

Miért kell úgy tenned, hogy mindenki, aki nem ért veled egyet az ellenség, aki biztos átbasz mindenkit?

A szebb jövő nem az, hogy a cégek szabadon monitorozhatják, megfigyelhetik és beleavatkozhatnak a szexuális életünkbe, úgy, hogy mi boldogan tapsolunk hozzá.

Őrültség.

Te komolyan ezt akarod? Mert az az őrült elméleted, hogy ez kiszűri a trollokat?

2023. okt. 29. 00:01
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
A jövő az ha szabadon alázhatsz használhaszt ki verhetsz át és tehetsz tönkre akit csak akarsz. A beteg az aki nem ebből nyeri az életenergiát!
2023. okt. 29. 00:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!