Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az érintettek többsége miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érintettek többsége miért nem ismeri fel magán, hogy ő is képgyűjtögető?

Figyelt kérdés

Van kint a planetromeo profilomban 4 jól látható kép. Kettőn csak az arcom van, egyen az arcom és a testem, egyen meg csak a testem. Ha valaki képet kér rólam, megmondom neki, hogy képgyűjtögető, és dugja fel magának a képeket.

Miért háborodnak fel ezen? Hisz a kirakott képeim bőven elegek ahhoz, hogy egy NORMÁLIS meleg el tudja dönteni, hogy akar-e velem szexelni.

2023. okt. 28. 11:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Úgy látom, itt is túlnyomó többségben vannak az érintettek.
2023. okt. 28. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a jó oldalát, biztos irigykednek
2023. okt. 28. 15:09
 3/8 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Talán az agresszív reakciód az, ami miatt fel vannak háborodva.
2023. okt. 28. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az is, akivel nem találkoznak, mert nincs hozzá helye, meg akivel nem akarnak klotyóban szexelni, ugye? Jó lenne, ha végre valahol máshol vezetnéd le a sikertelenséged miatti frusztrációdat.
2023. okt. 28. 19:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Na, megjött az első képgyűjtögető.
2023. okt. 28. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem, ha bejönnél a 4 jól látható képed alapján, akkor nem lenne több kérésem. Tiszteletben tartanám, hogy nem szeretnél mást küldeni.

Bár eléggé bevett dolog szexrandi előtt intim fotókat cserélni, fokozandó a hangulatot, de nekem is az a legfontosabb, hogy a másik arcra, kisugárzásra, testre szimpatikus legyen. Nem egy farokkal, meg egy seggel találkozik az ember.

Nekem pl, ha nem tetszik, nem mozgat meg arcra a másik, akkor ott el is vesztett. De ezt mindig kulturáltan közlöm, hogy más típus az esetem, bocsi. Emiatt sose gázolok bele senki lelkébe. Sajnos páran még erre is képtelenek.

Ha meg már képet kér még, szerintem alap lenne, hogy ő küldjön előbb. Amúgy meg tényleg rengeteg a képgyűjtögető és kamus.

Fel a fejjel kérdező ;)

2023. okt. 28. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem, hogy amikor van nyilvánosan kitéve képem és üzenetben is kér még képet, úgy hogy ő meg küld egyet, amin napszemüvegben 16 kilométerre van lefotózva. Nonszensz kategória.
2023. okt. 29. 02:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez az oldal jellege. Alapvetően a Romeo egy nem biztonságos oldal, ami a feltöltött képek sorsát illeti. Nyilván fenntartása van az embernek, ha még kérnek tőle fotót. Sokan ezért csak deréktól felfele, míg mások csak deréktól lefele mutatják ott magukat. Magának az oldalnak van egy naív sugallata, hogy mindenki töltsön fel magáról képeket, és az megteremti a kölcsönös bizalmat, pedig ez nem működik.

Szerintem legjobb, ha nagyon megszűröd az embereket. Nem kell mindenkivel szóba elegyedni. Az első pár válaszból már lejön, hogy ki a szimpi, és átmenni olyan appra, ahol titkosítva tudsz chatelni, a többi írogatót jobb ignorálni a mentális nyugalmad érdekében.

Hogy a kirakott képeid bőven elegek, ahhoz, hogy akarjon veled talit? Például nem biztos, hogy további képek nélkül bárki felengedne téged a lakására. Szerintem erre is gondolj, még ha csak randizni is hívsz valakit. Sokan elvárják, hogy még küldj képet, hogy biztosak legyenek, hogy valóban te vagy, és hogy aktuálisan hogy nézel ki. Vagy pedig egy ponton túl más appon szeretnének veled ismerkedni, mert ott biztonságosabbnak vélik.

2023. okt. 29. 13:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!