Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoptatok mar le 'kivancsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoptatok mar le 'kivancsi heterot'?

Figyelt kérdés
Szerintem ezek az emberek mind biszexek. De mi lett belole, tetszett nekik?
2023. okt. 27. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Igen.

2 perc alatt elment. :)

2023. okt. 27. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Engem szoptak le, utánna lettem bi.

Igaz én CD és transzi vonalon élem ki ha kukis partner kell.

23F

2023. okt. 27. 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Igen. Többet is. Koliba köztudott volt rólam. És valahogy mindig megtaláltak akik "kíváncsik" voltak. Az egyik sportoló srác folyton tolta az oltásokat nekem is. Primitív volt. Aztán egyszer elcsípett, hogy szeretné ha leszopnám.

2 okból volt érdekes.

1. Mert ő oltogatott meg amúgy nagy csajmágnes volt.

2. Akkora farka volt hogy alíg bírtam bekapni. Nagyon vastag volt. Ráadásként pedig rengeteg sperma. Azóta se találkoztam olyan sráccal akinek ennyire sok jött.

A story 4x ismétlődött meg amúgy vele. Szóval nem csak kipróbálta. A többiek nagyrésze csak 1x jött kivéve az első szobatársam akivel kb 4 évig volt szex. Minden pénteken mielőtt hazautazott keresett, hogy ráérek-e. Szerettem mert ő meg igazi gyorstüzelő volt. 3 perc alatt végeztünk kb. Kivéve ha kedve volt két körre is.

Ami érdekes inkább az, hogy milyen szinten tagadja sok srác. Mármint volt akire ráírtam, hogy mit gondolna egy ismétlésről. Van aki előadta hogy sose volt semmi. Közbe mailbe ott a kép a farkáról :D

Viszont volt egy fiú aki rámírt a Covid alatt, hogy sok sráccal volt utánam, de sose volt olyan jó senkivel mint velem. Nem tudom ez igaz volt-e de jól esett.

2023. okt. 27. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én többször gondoltam, hogy kipróbálom, de félek, hogy kiderül. Meg csak olyan sráccal akarom aki vékony, fiatal és nem szőrös arcú. Tehát bajusz meg borosta se legyen. Borotvált arcú...
2023. okt. 27. 20:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Azt mondta, sokkal jobban csinálom, mint a nője! :))

Egyszer meg is dugott, de utána beparázott hogy mi lesz ha kiderül róla hogy nem hetero már, így lelépett sajna. Pedig jó kis kemény faszú fiatal bikuci volt. Mindig állt neki, ha csak ránéztem. :)

2023. okt. 28. 06:25
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Kíváncsi hetero nincs,mert az már minimum biszex.
2023. okt. 28. 11:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen:) egesz jo story
2023. okt. 29. 00:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hármasra: Nekem is átlagon felüli anyag jön, de van párom.
2023. okt. 31. 11:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen :) középsuliból ismertem a srácot, nemrég egy házibuliban találkoztunk és megtörtént. Közben könyörgött, hogy had dugjon meg, de mondtam hogy itt nem.

Aztán pár nappal később áthívott magához és kb már állt a far*ka, azt mondta hogy biztos h nem fogja tudni megállni hogy betegye 😅 ez így is történt, brutálisan megdugott, persze jó értelemben és brutálisat is élvezett 😋

Persze ő továbbra is csak kiváncsi hetero…..

2023. nov. 5. 04:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy korábbi félroma haveromat, akivel egészen más okokból nem vagyunk már haverok. Szintén félroma vagyok, de rajtam nem látszik és rajta pedig nagyon. Szakított a barátnőjével, lett volna közös nyaralásuk, engem hívott a nyaralásra, sokat kérdezgetett a melegségről, nemrégen tudta meg rólam, orálra terelődött a téma... Bátran kijelentettem még nyaralás előtt, hogy leszopnám. Azt mondta, hogy érdekelné és nincs benne semmi. A nyaraláson bátortalan voltam és már elúszhatott volna, de jött egy helyzet. Távirányítóval kapcsolatban hadakoztunk-bírkóztunk, kifulladtunk, egymáson lihegtünk, ő meztelen volt, felállt a farkam, lenézett, megfogta a mellkasomat, felállt a farka, előkapta, elkezdte rajtam verni, és megkérdezte... Először lefeküdt az ágyra, bepucsítva szoptam, majd a falhoz ment, leguggoltam, vertem magamnak, brutálisat élveztünk, ő az arcomra fecskendezte, szétkente az arcomon, és óvatosan megpofozott. Azt mondta, hogy soha nem volt ilyen és nem is érti. Ráadásul pedig nem voltam nagyon tapasztalt, nem volt még párom, nem is nagyon szexrandiztam. Nagyon sokáig lihegett. Elvileg kedvet kapott megdugni is, de ebből valahogyan már soha nem lett semmi. Azóta felesége lett és tul.képpen amiatt hagytam ott a társaságot, nagy szószkeverő a felesége, és a srác változott mellette rossz irányba. Pontosabban én az esküvő idején már nem is voltam képben.
szept. 10. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!