Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégedett vagy a farkad méretével?
Figyelt kérdés
Mekkora? Hány éves vagy? Aktív vagy passzív?2023. okt. 27. 10:44
11/17 anonim válasza:
Az enyém olyan 10-11 cm. Őszintén szólva eléggé sokáig zavart, hogy csak ekkora, de mostanra nagyjából megbarátkoztam vele, és elfogadtam. Mondjuk az én esetemben az azért sokat segített, hogy az ágyban passzív vagyok, így alapvetően mindig inkább csak esztétikai szerepe volt, egyéb funkciót nem kell betöltenie. :)
38/F
13/17 anonim válasza:
12 es
Szerintem az pont jó
A kort megírod?
14/17 anonim válasza:
Nekem is, mint 12-esnek. 14,5/4,2cm. Hát nagyon nem vagyok megelégedve, de nem tudomásul kell venni. Én biszexuális vagyok, sajnos a nőknek ez kevés.
46/F
16/17 anonim válasza:
Nekem 14-15 cm hosszú, de eltudnék viselni még 2-3 cm pluszt. Vagyis lehetne nagyobb.
38f
17/17 Tanquerey válasza:
Nekem 16 és sosem voltam elégedetlen miatta. Passzív vagyok.
50/Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!