Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok elégedettek vagytok a farkatok méretével?
Nekem 16cm. De pont jónak találom. Sokak szerint néz ki jól és ideális méret. A nagyobb farkú haverok mindig panaszkodnak, hogy mindenki akarja a nagyot de nem bírja. Így mindig örülök, mert az én méretem mindenki bírja.
Hány évesek vagytok és mekkora nektek? Esetleg ezt is írjátok le. Köszönöm:)
Igen kösz
15cm
Tökéletes.
Barátom örülne ha egy kicsit kisebb lenne. 39éves
Nekem 16cm. 30 éves vagyok.
Engem pl izgatna egy kis méretű (13 alatti) srác. De csak ha nem kövér. Vagy egy vékony farkú is. De ilyen csak az ázsiai és a kövér pasik közt van. Sajna a kövér nem vonz. Ázsiait meg itthon nehéz találni.:(
A hosszával elégedett vagyok, de a vastagságom szerintem átlagon aluli.
Azt vettem észre, hogy a méreteim szinte mindig az alacsony és vékony passzívoknak fekszenek, egy nagyobb darab srácot nem tudok megfelelően kielégíteni, se látványilag, se szexuálisan. Így predesztinálva vagyok a vékony, kisebb fiúkra :)
28F
17 cm hossz /3,8 cm körméret
Tökéletesen.
16 cm, és pont eléggé vastag.
/22, aktív/
14cm, 3,8cm átmérő 25F
Volt egy 4 éves időszakom amikor nagyon elkapott a nyomasztó érzés a méreteim miatt, nagyobbra vágytam. Szerencsére teljesen átbillentem a másik irányba, mára teljesen meg vagyok vele elégedve. Akinek meg nem lennék elég, az nekem se kell.
16/4,5 cm és szerintem nagyon szép es szexi farkam van. :)
Tetszik amikor a partneremnek nagyobb vagy vastagabb farka van, de az sem zavar ha kisebb az ove. A mostani szexhaveromnak 13 cm-es és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!