Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok elégedettek vagytok a farkatok méretével?
Nekem 16cm. De pont jónak találom. Sokak szerint néz ki jól és ideális méret. A nagyobb farkú haverok mindig panaszkodnak, hogy mindenki akarja a nagyot de nem bírja. Így mindig örülök, mert az én méretem mindenki bírja.
Hány évesek vagytok és mekkora nektek? Esetleg ezt is írjátok le. Köszönöm:)
17 cm és teljesen jó. Nagyon sokszor megkapom, hogy pont jó méretű, nem is óriási még, de nem is kicsi.
25/F
18cm, 5.5cm atmero
Meg vagyok vele elegedve. A paromnak is megfelelo.
Ennél nagyobb hülyeséget én még nem hallottam. Minden tekintetben butaságot beszélsz.
De legalább megnevettetél így kora reggel, ezért hálás vagyok.
Eme "tudományos" összefüggést honnan halásztad elő?
19. Nem a kettőnek nincs köze egymáshoz. Én is tudom, hogy pl a magasság nem függ össze a farokmérettel. Ez egy attól független tényező. A mai emberek lábmérete átlagban is nagyobb, mint az 50 évvel ezelőtti emberek lábmérete. Ugyanez igaz a magasságra is. Ugyanez igaz a kézméretre is. Stb-stb. A farokméretre is.
A mai emberek fizikailag nagyobbak az Európában a 2. világháború vége óta tapasztalható folyamatos jólét (élelmiszer bőség) miatt, ami kb példa nélkül álló a történelemben. Ez az oka annak, hogy itt is a fiatalok egyre magasabbak. De ugyanígy nő az emberek minden része, ami nőni tud. Pl a pénisz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!