Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az ideális farok szerinted?
Nálam minimum a 18cm, felső határ nincs. Nekem 20cm van szóval szerintem jogosan várhatom el hogy a másik félnek is nagy farka legyen.
21/f
Volt a számba,torkomba 30 cm feletti is.Minél nagyobb annál élvezetesebb
szopni
Gyertek pontozzatok le engem is!
Ha csak szopásról van szó, akkor lehet picit nagyobb, de nekem ott is a 15-16 centi a legkényelmesebb. Amikor valaki megtol, akkor inkább a 13-14 centi a kényelmes. Pont eléri amit kell és nem fáj, nem feszít. Ráadásul a tapasztalatom, hogy akiknek "csak" ekkora, sokkal technikásabbak, jobban figyelnek a partnerre. Volt már dolgom 24 centissel is, de az csak üres reszelés volt.
Nem.
Tudni kell azzal bánni, ami az ember lába között van, mert egy 13-14 centivel is lehet hatalmas gyönyört okozni és 20 centivel is lehet dögunalmasan toszogatni.
Számomra az ideális mind a számban, mind a seggemben a 8-14 centi hossz, 3 cm átmérővel. Imádom! De mivel nem vagyok válogatós, ezért lehet akár 6-25 cm közötti is a hossza. A vastag az, ami nem férne be a hátsómba. A számba belefér talán a hat centi átmérőjű is, azonban nem nagyon izgat, csak a makk tölti ki a számat (már szoptam ilyet is).
Egyszóval a vékonyat imádom, és általában a rövid (olykor a hosszú) az, amire vágyom. A legkedvencebb számomra a 9-10 centi hossz körüli mereven.
Akinek kicsi van, írhat, akár viszonzás nélkül leszopom, és meg is dughat, ha normális pasasról van szó! Szinte mindegy a külalakod.
(Én magam vékony vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!