Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként hogyan tudok hosszút...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként hogyan tudok hosszútávú tartós párkapcsolatra lelni?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt párom sajnos de nagyon szeretnék. És nem egyéjszakásat hanem egy olyan párt szeretnék akivel le élhetem az életem. Tudom nem biztos hogy összejön egyből de nem fogom feladni. Hol tudok így ismerkedni? Társkeresőn? Melegbárban? Tippeket, tanácsokat előre is köszönöm! 18f

2023. okt. 16. 17:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagy szerencsével és ez mindenfajta felállásra igaz... ;)
aug. 19. 16:58
 22/22 anonim ***** válasza:

18 évesen tartós (meleg) kapcsolatot szeretnél?

Még a házasságok kb. fele is válással végződik 3 éven belül. A maradék 50% fele szintén válással végződik a következő 4 éven belül, tehát 7 év után 100 házasságból már csak 25 marad, ami a következő 7 évben szintén megfeleződik, és 14. év után 200 emberből már csak 24 él házasságban.

Az élettársi kapcsolatok valamivel jobb statisztikát mutatnak, de nem számottevő a különbség, csupán 12-15%-al vannak többen együtt 7 év után is, 14 év után pedig éppen 10%-al, mint a házasok.

Akkor most képzeld el azt, hogy a melegek között az élettársi kapcsolatra való hajlandóság alapból század része a hetero házasságra való hajlandósághoz képest, és nyugodtan felezd el a 3-7-14 év után is működő kapcsolatok számát, sőt, magát a vizsgált évek számát is jobb ha csak a felével vizsgálod (1,5-3-6 év).

Szerintem vágj bele nyugodtan egy kapcsolatba, semmi vesztenivalód nincs ezekkel a rossz statisztikákkal, és még fiatal vagy, úgyhogy van időd is bőven az egyik kapcsolat után egy másikra, aztán egy újabbra, stb. LOL

aug. 24. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!