Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként hogyan tudok hosszútávú tartós párkapcsolatra lelni?
44vagyok 😅
Szerintem amit keresel a melegeknél nincs,
Vagy 100ból 1él valóban kapcsolatban heteró normatívák szerint.
Nagy a valószínűsége hogy tartós kapcsolatot ilyen fiatalon nem fogsz találni, max nyitott kapcsolatot.
Lehet ez ellen leponzozni de én nem ismerek olyanokat akik ne lennének így - celebek, influenszerek, szomszéd, ismerős, mind nyitott kapcsolatban vannak-vagy hármasoznak.
Szóval előbb ezt rágd meg.
Én szívesen ismerkedek, ha van hozzá kedved.
Nekem olyan gondom van azokkal akiket én találtam és melegek, hogy full játszák azt a meleg akcentust, meg ha alapból olyan, én nem olyat szeretnék.
Hamem olyan embert, akin egyáltalán nem látszik, hogy meleg.
24 vagyok. Ha gondolod, írj.
Négy párkapcsolat után azt hiszem, elmondhatom,hogy nincs tartós,hosszú kapcsolat.
Max két - három év, addig bírja a többség és sajnos sokszor előjel sincs,csak pofonként kapod a szakítást.
Minden kapcsolatom szépen indult,egyutt élés volt mégis itt vagyok magányosan.
De nem ismerek olyat senkit,aki öt évnél tovább élt volna kapcsolatban.De már ott is a végén szaunázás volt,hármasozás,nyitás, stb.A lelki összhang hamar megbomlik, mert általában az egyik fél mindig többet tesz bele és így nem jó.Közösen kellene és a gondokat megbeszélni, nem egyből szakítani.
Bár te fiatal vagy, előtted még van lehetőség,sokunknak már elment a vonat...
54 F
Két tartós kapcsolatom volt.
Az első 11 évig tartott. (Sajnos egy betegség véget vetett ennek.)
A második 13 éve tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!