Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik nem hajlandók wc-ben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem hajlandók wc-ben, autóban, erdőben szexelni, azok miért nem mondják ezt már akkor, amikor közlöm, hogy nincs helyem?

Figyelt kérdés
Helyette várnak a találkozó napjáig majd nagyképűen odalökik, hogy nem fognak wc-ben szexelni. Mégis mit gondolt, és egyáltalán miért nekem kell helyet találnom, és nem neki?
2023. okt. 16. 15:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
De belehet zárni a wc ajtót xd.
2023. okt. 16. 22:42
 12/21 anonim ***** válasza:
26%
Nem az a rossz, vagy inkább borzalmas amit írsz. Sokkal inkább, hogy több millió sperma közül te voltál a legerősebb...
2023. okt. 17. 05:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is wcben szexelni baromi gáz, az autó nyilván rendben lenne, nekem mondjuk az sem, de komolyan miért nem lehet ezt előre megbeszélni. Ha egyikőtöknek sincs helye, miért nem még a találka előtt fixáljátok le, hogy mit és hol fogtok csinálni? Vagy csak én szoktam ezeket a dolog előtt megbeszélni a másikkal? Eddig sose mentem úgy talira, hogy majd lesz valami, alakul, valamit majd kitalálunk. Ennyire ne legyetek már kanosak, hogy minden infó nélkül rohantok egymást szétkerelni.
2023. okt. 17. 05:31
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
Nem furcsállják hogy két pasi vesz ki szobát. Pl egy órára?
2023. okt. 17. 10:55
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Ebben az is probléma, hogy sokan rettentően nagyképűek és szerintük úgyis találnak mást. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy emiatt 2 éven át mennyi szexrandim volt 3 társkeresőről és nem rajtam bukott. De abból a 4-ből vagy 5-ből is 2 ráadásul gáz volt. Bár én alapvetően sem vagyok szexrandis fajta és közben küzdöttem párom elszakításával kapcsolatban. Vissza is kaptam őt, úgyhogy ennyi is volt nekem a szexrandizás.
2023. okt. 17. 12:27
 16/21 A kérdező kommentje:

A kérdésben se az állt, hogy így mentem találkozóra, hanem az, hogy a találkozó napján közölte, hogy neki se wc-ben, se autóban és se erdőben nem jó. Előtte két nappal megbeszéltük, hogy találkozunk és már akkor mondtam, hogy nincs helyem.

2023. okt. 17. 13:20
 17/21 A kérdező kommentje:
Tehát ahelyett, hogy közölte volna velem már akkor, hogy a találkozóból úgyse lesz semmi, inkább várt két napot, megvárta, hogy gebedjek bele a számára megfelelő hely kitalálásába, majd miután meggebedtem, leköpött és otthagyott.
2023. okt. 17. 13:22
 18/21 anonim ***** válasza:
41%
Úgy kell neked.
2023. okt. 18. 19:55
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalként szereltem már iskola wc-ben, sokszor erdőben, autóban, meg sok helyen. Semmi ellenvetésem nem lenne mostsem.

38f

2023. okt. 21. 19:05
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Valamit nagyon elkeféltetek a randi megbeszélésénél...

Addig el sem indulok amíg ezt előtte meg nem beszéltük, főleg ha helyet is kell intézni.

2023. okt. 23. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!