Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 20.kerulet környékén tudtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20.kerulet környékén tudtok olyan helyet ahol tudnék ismerkedni twink teen fiúkkal? 35f

Figyelt kérdés

2023. okt. 15. 19:01
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Szűkíts még a területen, mert így túl sok lesz a találat...
2023. okt. 15. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

XX. kerület? Az egy távoli félreeső kerület, de nem is csak ez a baj.

Miért kell leszűkíteni egy kerületre? Budapest nagy, nem kell ilyen határokat szabni.

Fejér megye oké, messze van, én sem azt mondom. De inkább úgy kellene, hogy egész Budapest.

Ha nincs autód, ott a BKV, ami behálózza a várost.

Amúgy pedig a legtöbb fiatal meleg a központi kerületekben van.

2023. okt. 16. 07:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért írtam 20 kert mert nem Pesten lakom de közel a 20 kerhez. Tehát nem flangálok minden nap a belvárosban főleg nem a város túlsó végén. Felesleges köröket meg már nem futok volt benne reszem bőven. Így remélem érthető.
2023. okt. 16. 07:43
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Ja csak a XX. kerületben és a környező településeken szerinted hány twink fiatal fiú van?

Nem túl sok.

És abból hány keres 35 évest? Nem sok.

És abból is hánynak tetszel pont te? Ki tudja?

Pokolian leszűkíted a kört amikor ott van Budapest, tele sok meleg fiatal sráccal. Az esélyeid tízszer vagy százszor jobbak lennének.

Nem felesleges köröket zársz ki, hanem a lehetőségeket zárod ki feleslegesen.

2023. okt. 16. 08:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom hogy a 20ker környéke az magában foglal jó pár kerületet és jó pár agglomerációs nagy várost is tehát ez több százezer embert jelent. Ha ez neked szűk kör akkor valszeg az agyad van beszűkülve. Rugózzál még rajta jó sokáig okostojás. Nem tehetek róla hogy te országosan nem találsz senkit. Biztos úgy is nézel ki. Ha akarok egy kis faluban is találok egy nap alatt tíz fiút. Vágod ezt okoska??
2023. okt. 16. 09:12
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
De úgy látszik mégse találsz senkit, ha külön ki kell ide írnod egy kérdést, okoska🤣🤣
2023. okt. 16. 11:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon fáj neked ez a kérdés úgy látom. Pedig aki keres az talál hidd el nekem.
2023. okt. 16. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Akkor keress, ne itt panaszkodj xD
2023. okt. 16. 18:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A 2-es és a 4-es választ írtam, a többi más írta.

Én nem akartalak megsérteni, nem hiszem, hogy támadtalak volna azzal amit írtam.

A tényeket írtam le.

"Úgy gondolom hogy a 20ker környéke az magában foglal jó pár kerületet és jó pár agglomerációs nagy várost is tehát ez több százezer embert jelent."

Oké, legyen így. Szíved joga, hogy te hogy látod. Én máshogy.

A beszűkült agyas megjegyzésedre mi szükség volt?

Hogy én nem találok senkit miből gondolod? Nem én írok ki kérdést, hogy kellene partnert találni.

"Ha akarok egy kis faluban is találok egy nap alatt tíz fiút. "

Hát ha ez így megy minek írsz ki kérdést.

Akkor több százezer emberből naponta nem tíz fiút, hanem ezret kellene találnod.

Mi a gond akkor?

2023. okt. 17. 12:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Már mindegy. Tönkretettétek a kérdést. Ízekre szedtétek. Nem várok több választ. Köszönöm hogy itt lehettem.
2023. okt. 17. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!