Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20.kerulet környékén tudtok olyan helyet ahol tudnék ismerkedni twink teen fiúkkal? 35f
XX. kerület? Az egy távoli félreeső kerület, de nem is csak ez a baj.
Miért kell leszűkíteni egy kerületre? Budapest nagy, nem kell ilyen határokat szabni.
Fejér megye oké, messze van, én sem azt mondom. De inkább úgy kellene, hogy egész Budapest.
Ha nincs autód, ott a BKV, ami behálózza a várost.
Amúgy pedig a legtöbb fiatal meleg a központi kerületekben van.
Ja csak a XX. kerületben és a környező településeken szerinted hány twink fiatal fiú van?
Nem túl sok.
És abból hány keres 35 évest? Nem sok.
És abból is hánynak tetszel pont te? Ki tudja?
Pokolian leszűkíted a kört amikor ott van Budapest, tele sok meleg fiatal sráccal. Az esélyeid tízszer vagy százszor jobbak lennének.
Nem felesleges köröket zársz ki, hanem a lehetőségeket zárod ki feleslegesen.
A 2-es és a 4-es választ írtam, a többi más írta.
Én nem akartalak megsérteni, nem hiszem, hogy támadtalak volna azzal amit írtam.
A tényeket írtam le.
"Úgy gondolom hogy a 20ker környéke az magában foglal jó pár kerületet és jó pár agglomerációs nagy várost is tehát ez több százezer embert jelent."
Oké, legyen így. Szíved joga, hogy te hogy látod. Én máshogy.
A beszűkült agyas megjegyzésedre mi szükség volt?
Hogy én nem találok senkit miből gondolod? Nem én írok ki kérdést, hogy kellene partnert találni.
"Ha akarok egy kis faluban is találok egy nap alatt tíz fiút. "
Hát ha ez így megy minek írsz ki kérdést.
Akkor több százezer emberből naponta nem tíz fiút, hanem ezret kellene találnod.
Mi a gond akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!