Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A heteroszexuális férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A heteroszexuális férfiakat miért irritálja az, ha én fiúként a hátsómra popsiként hivatkozom előttük? Megfigyeltem, hogy rendkívül zaklatottak lesznek, egyesek még fenyegetőzni is kezdenek.

Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 22:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Mert nem kíváncsiak a melegekre, sem arra hogy csinálják egymás között. Miért emlegeted a feneked/hátsód/popsid (nevezd ahogy akarod) heteróknak? Nem érdekli őket.
2023. okt. 14. 22:54
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Tudod, ez a szo kimondottan a babák és kisgyerekek fenekének megnevezésére volt. Már a felnött nök fenekére sem illik igazán. A meleg valagakra meg végképpen nem.
2023. okt. 14. 23:05
 3/17 A kérdező kommentje:

Nos, akkor én egy nagyra nőtt gyerek vagyok aki meleg is XD

ui: a melegek között ez egy megszokott kifejezés a popsira !

2023. okt. 14. 23:07
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Én meleg vagyok, de én sem szeretem ezt a kifejezést. Felnött emberek vagyunk, nem babák hogy popsink legyen. Kövezzetek meg, de nekem ez tipikus affektáló szó.
2023. okt. 14. 23:10
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem tudom, de mi sosem beszélünk a s…ggünkről
2023. okt. 14. 23:31
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
3. Ok. Abban semmi baj nincs ha ti melegek egymás között hogy beszéltek. De a kérdésedben "heteroszexuális férfiakat miért irritálja" nem erre vonatkozott! Vagy a nagy izgalmadban már meg is feledkeztél a saját kérdésedröl????
2023. okt. 14. 23:33
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem, ha valaki azt mondaná, hogy a popsim, akkor kiábrándulnék belőle és ott lenne vége az ismerkedésnek. nagyon bhúzis.

f/m

2023. okt. 15. 01:11
 8/17 anonim ***** válasza:
71%

Mert a szexualitásba tetted ezt, és nem a nyelv és kultúra rovatba.

Tehát bizonyára olyan a beszédtémád, nem sokat változna a hatása, ha más szót használnál rá.:)

Szerintem is a popsi a normális szalonképes szó rá, nem is szoktam más elnevezést hallani a köznapi beszédben, én durvának tartanám, ha valakinek azt mondanám a popsijára, hogy a feneke, vagy az enyémet így hívnám. Még a popót szokás mondani. Képzeld mondjuk a bőrgyógyásznál nem popsit mondasz, vagy ő azt mondaná, a feneked. Illetlenség.

2023. okt. 15. 02:25
 9/17 anonim ***** válasza:
67%

7: Nekem fordítva van.

Hetero nő vagyok. Sértőnek tartanám, és ezért én sem mondanám férfinek soha, hogy fenék vagy ilyesmi.

2023. okt. 15. 02:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy meleg,a 4-es válaszban,aki így áll hozzá !

Igenis, affektáló és kényeskedő a popsi kifejezés.

Kisbabákra lehet mondani,de felnőtt férfiakra nem igazán találó...

2023. okt. 15. 05:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!