Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miben változtassak magamban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben változtassak magamban?

Figyelt kérdés

A fenti kérdés igen szűkszavú tudom...

Mit tegyek hogy elfogadjam magam,hogy nem heteró hanem meleg vagyok?

Tudom hogy ezernyi kérdés van ebből,de engem az érdekelne, hogy nekem mit javasolnak?

Ami vissza húz és egy elég hülye ok az az hogy nagyon szeretem a metált és a gitárzenét.

Tudom tudoom ,hogy van pár meleg zenész és volt is ,de magamon nem tudom elképzelni és hogy én meleg legyek.

Pedig beláttam ,hogy mennyivel boldogabb lennék,ha azonos nemű párom lenne mint ,ha fordítva,mert akkor csak csalódást okozok magamnak is meg neki is.Aztán egy lapáttal rá tesz az is,hogy az egész családom homofób.

Szerintetek ezektől a gondolatoktól hogyan szabaduljak meg ?

És tényleg tudom hogy nem valami értelmes az első ok ,de ez taszít a legjobban,mert ugye a legtöbb banda elíélik a melegeket.

Kérem,ha a komolytalanok nem tudnak normálisan válaszolni akkor ne is tegyék!

Köszönöm.

2023. okt. 13. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj én Marilyn Mansonon, Children of Bodomon, Korpiklaanin, Nightwishen és hasonló nem éppen tinglitangli zenéken nőttem fel, mégis meleg vagyok, pedig volt egy hatalmas crushom Tarjával, na mindegy. Nyilván nem az a szemöldökszedős peroxidszőke fajta meleg vagyok, hanem az a normálisabbik, beolvadós Slateres pólóban. Én elég korán, ilyen 13-14 évesen fogalmaztam meg magamban azt, hogy valószínűleg meleg vagyok. Nem tudtam ezzel mit csinálni, sokáig azt se tudtam mi a bajom(2000-es évek közepe), azt hittem beteg vagyok. Miután leesett, hogy ezen változtatni nem tudok, megpróbáltam magam elfogadni. 17 évesen jutottam el odáig, hogy regisztráljak egy chatoldalra és merjek más fiúkkal írogatni találkozás céljából. 18 évesen találkoztam egy szintén nagyon confused sráccal és csókolóztunk. Mikor hazaértem egész testemben bizseregtem, örültem, megvilágosodtam, de eközben undorodtam magamtól, viszont meg akartam ismételni, mert jól esett.

Én sem tudtam elképzelni, hogy azonos nemű párom legyen, mert olyan természetellenesnek hatott nekem még mindig. Aztán 19 évesen találkoztam a mostani párommal(13 éve együtt) és akkor tudatosult bennem végleg, hogy nővel sose leszek boldog, csak férfival, ez ellen nem lehet és nem is akarok tenni, elég volt a lelki nyomorúságból, bűntudatból, boldogan élni szeretnék és nem érdekel ki mit gondol rólam.

Nyilván a mindent leszarokhoz kell egy bizonyos fajta személyiség, én elég gyakorlatias vagyok, sok 'barátomat' emiatt el is vesztettem az évek során. Azt meg nem feltétlenül kell tudnia az egész világnak, hogy meleg vagy. Nincs senki homlokára írva, hogy meleg. Jó nyilván egy Hellfesten ne úgy mutatkozz be, hogy Csaba vagyok, szeretem a fszt, mert az nagyon putri szokás.

Az ilyen önmegtagadó gondolatoktól nem könnyű megszabadulni, de mindenki életében van egy pont, amikor annyira elege lesz mindenből, hogy egyszerűen robban. Ezért is nem jó elnyomni az érzelmeket, egy barátoddal esetleg kibeszélhetnéd ezeket a dolgokat, vagy egy szakember is nagy segítség lehet. Elég nagy érvágás, hogy a családod homofób. Az enyém is az, és pont emiatt én el sem mondtam nekik, soha nem is tervezem, viszont sose volt szoros velük a kapcsolatom(anya kontrollmániás, apa alkoholista és lemaradt gondolkodás terén 1974-ben). Jó messzire költöztem tőlük a párommal és így nyugis az életem. Rólam pl. tudják a kollégáim, de emiatt nem bántottak sosem. Szóval van remény.

Nem tudom segítettem-e valamit ezzel a hosszú sztorival, ha igen örülök neki.

32/f

2023. okt. 14. 03:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Najó köszönöm ,ez dobott egy kis lelki erőt mégiscsak hogy legalább zene miatt ne aggódjak!

Megpróbálom ezt észben tartani életem végéig amit írtál és most már a homofób családtagokra koncentrálni.

Köszönöm tényleg,ez segített!

2023. okt. 14. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaa bszus a zene az csak egy dolog.....azon kivűl ezer meg ezer tulajdonság határoz meg egy embert.neee görcsölj,engedd el magad és éldd az életet annak minden jó oldalával.érezdd és éldd meg a szerelmet,érzéseket,az tartalmas együttlét minden értékes percét.Ha ezt te egy pasival teszed akkor tedd úgy.De tedd,mert az élet nem áll meg,és sokmindent elszalaszthatsz!!!!
2023. okt. 14. 09:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó!

Igen tudom hogy egy zene ,de valamiért meghatározott engem,de akkor el engedem ezt a hülyeséget.

Köszönöm

2023. okt. 14. 16:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!