Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kedves Meleg fiúk? Valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Meleg fiúk? Valaki előbújási sztorit ír le?

Figyelt kérdés
2023. okt. 10. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
14%
Csak ha kapok dick picket, popsi képet.
2023. okt. 10. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

Szalagavató előtt egy héttel kicsit összejöttek a dolgok, iskolában dráma volt, a barátaimat nem érdekeltem annyira, hogy leülhessünk kicsit dumálni stb. Épp valami szerelmi csalódásom volt egy kopasz kigyúrt tetovált pasas miatt, akinek túl fiatal voltam. Na szóval Need for speed Most Wantedezés közben anyám bejött a szobába, már nem tudom miért, én meg hülye leültettem a kanapéra és csak úgy nyersen közöltem vele, hogy 'bųzi vagyok'.

Hát nem fogadta jól, elkezdett üvöltve bőgni, fel is başzódtam rajta, elétoltam a wikipédia homoszexuális szócikkét, hogy olvassa el amíg én kimegyek cigizni. Elolvasta, de fel se fogta, cirkuszolt, hogy akkor most neki nem lesz unokája tőlem, meg akkor most én farkakat fogok szopni? Meg kezdte az ilyen baromságait, hogy érzek-e szexuális vonzalmat a bátyám iránt, no itt állítottam le, hogy ez nagyon nem így működik. Direkt!!! Állítom hogy direkt elkezdett hangosan bőgni vagy egy hétig, amikor tudta, hogy hallom. Ez ment egy hétig, meg a változz meg, harcolj ellene szövegek. Közöltem, hogy nem tudok és így 3 év próbálkozás után nem is akarok változtatni. Ez volt 15 éve kb, azóta ez nem jött fel témának, sose kérdez rá a magánéletemre, szerintem ignorálja a tényt. 13 éve van barátom, de nem tud róla. 32/f

2023. okt. 11. 06:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát kettes én pont ilyesmitől tartva nem közöltem ezt otthon egyenlőre senkivel...
2023. okt. 11. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A barátaim már régen tudják.

Először a két legjobb barátnőmnek mondtam el, az egyik nagyon jól fogadta a másik is... Vagyis azt hittem, de kb 2 évre rá visszahalottam az első barátnőmtől, hogy a hátam mögött mindenkinek outol engem a másik barátnőm mondván (idézem) "b*zi " vagyok. Ezután megszakítottam ezzel a barátnőmmel a kapcsolatot mert hamis volt, az első barátnőmmel még mindig jóban vagyunk, kiderült ő leszbikus szóval tokre menő, hogy nagyon közel állunk egymáshoz és mindketten melegek vagyunk XD Legtöbben azt hiszik járunk es sokan nem tudják elhinni, hogy ilyen jóban vagyunk.

A családom eléggé homofób volt mindig, ezért féltem mi lesz a reakció ha elmondom. Augusztus közepén ennek az évnek amikor épp utaztam, akkor ki tettem instára, hogy mi a helyzet, tetszik akinek tetszik és ha valakinek nem tetszik, akkor kövessen ki és hadjon békén. Alapból egy kisebb szövegbe írtam bele a dolgot aminek a lényege nem éppen az volt, hogy meleg vagyok, de az is benne volt. Sok kollégám is követ és követ a családom is szóval a legtöbb ember aki követ, akkor tud róla. Melóban senki sem hozta szóba. A családombol mindenki látta, de csak a nővérem reagált, de ignorálta a szöveget csak a képre reagált. És nem akartam felhozni a dolgott így nem beszéltem vele erről, majd haza jöttem és többször fel hozták a témát amikor jelen voltam, de alapból én nem mondtam semmit, tudtam, hogy tudják és ennyi elég nekem, nem fogok senkinek magyarázkodni ez vagyok én és nem kell semmiért bocsánatot kérnem vagy beszélnem erről, ha egyenesen rá kérdeznek, akkor elmondom. Nincs ezzel semmi baj, ha nem akarják felhozni, akkor nem fogok agyalni mit gondolnak erről és túl gondolni dolgokat. Az eddigi életemben mielőtt nem tudta rólam senki, akkor depressziós voltam öngyilkosságon gondolkodtam meg minden apróságot túl agyaltam, most meg leszarom ki mit gondol, ez vagyok én ha nem tetszik, akkor sajnálom nem tudok változtatni magamon és nem is akarok. Aztan utazásom után újra utaztam valahova és a nővérem aki először reagált a képre, akkor írta, hogy oda ahová megyek, akkor ott sok szép fiú van én írtam neki, hogy "tudom! Szerinted miért megyek oda? De ne félj neked is hozok egyet" erre meg jól reagált. Szóval tudják rólam. Aki nem tudja az a apám mert neki nincs Instagramja és senki nem mondta neki meg, ebben biztos vagyok. Neki kéne elmondanom majd egyszer, de lehet csak akkor fogom amikor lesz barátom. Amúgy alapból melóban nem mindenki tudja rólam csak azok akik követnek és róluk tudom, hogy nem mondanának el ezt másnak, alapból nem fogom ezt most mindenkinek külön mondani, de titkolni sem fogom, ha valaki rákérdez, akkor elmondom. 21/f

2023. okt. 11. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!