Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért hiszik sokan, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik sokan, hogy a jól kinéző és/vagy fiatal melegek kb. köztulajdonok? Illetve miért hiszi azt sok öreg meg kövér meleg, hogy rájuk várnak mások?

Figyelt kérdés

Biztos van aki szerint általánosítok, ezért előre mondom, egyáltalán nem ilyen mindenki.

De sokan igen.

Miért hiszik azt, hogy a jól kinéző, főleg fiatal melegek köztulajdonok, ők arra vannak, hogy szexeljenek velük? És nem két emberen kölcsönösen múlik a dolog?

Illetve sok öreg és/vagy kövér, ronda meleg miért viselkedik úgy mintha rájuk várnának a többiek és voilá tessék itt vannak nekünk?

Nem mind ilyen, de nagyon sok.

Szerintem aki fenn van online ismerkedős helyeken tudja, hogy mire gondolok.

2023. okt. 9. 23:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

Öreg kövér=maci.

Soakn szeretik az ilyet valamiért!

Miért ne akarnának finom hamvas ánuszt?

2023. okt. 10. 16:43
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Azert probalkoznak, mert mas eselyuk nincs a szexre, ha csak nem fizetnek erte. Engem fiatalabb srackent az fog meg neha abban, ha egy idosebb pasi probalkozik nalam, hogy neki azert kevesebb lehetosege van egy jo szexre, szoval az az elmeny, amit toled kap a szexnel sokkal elokelobb helyet kap az emlekeiben, mint mondjuk egy kalandod egy helyes kis huszoneves sraccal, akinel te csak ezredik numeraja vagy. Az fontos amugy szamomra ilyenkor, hogy valami meg azert megfogjon benne.
2023. okt. 11. 12:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elhihetitek, hogy nem kellemes beletörődni az esélytelenségbe 45 évesen pocakosan : )

Ettől függetlenül én is elítélem a bunkón nyomuló embereket (kortól függetlenül). A mások tárgyiasítása és az általánosítás sem elfogadható.

De azért ezek a dolgok a beszélgetések elején ki szoktak derülni a másikról, ezért érdemes először beszélgetni és tisztázni, kinek mi van a fejében.

jan. 3. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!