Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat elmond valakiről kikkel barátkozik?
Figyelt kérdés
Intellektuális melegek, nektek jól szokott működni az első megérzésetek?
Pl facen közös képen láttok több olyan pasit, akiket arcról ismertek rómeóról, vagy beszéltetek, chateltetek már velük pár mondatot.
Vagy vannak meglepődések, hogy "erről a srácról többet néztem ki, minthogy olyanokkal barátkozzon, akikkel közös képen látható"?
2023. okt. 8. 23:25
1/2 anonim válasza:
Ahogy öregszem egészen máshogy látom. Azt gondolom meg kell ismerni a másikat és lehet kiderül azok csak haverok neki. Vagy a múlt közös stb. Meg amúgy se gondolom hogy szabad ítélni ezalapján. A meleg kör se olyan nagy… Szóval én azt mondom ha ebből ítéletet hozol akkor te se vagy jobb azoknál. hiába tartod magad intelektuálisabbnak és jobbnak hisz pont ugyanolyan vagy mint amilyeneket lenézel. Ugye érted?
2/2 anonim válasza:
Ja és mondom ezt úgy hogy én is van akit így lenézek stb. Csak ennek ellenére adok esélyt arra hogy megismerjem. Lepődtem már meg azon milyen sokaknak felvett szerep ez vagy álca…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!