Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Miért utáljátok a nőket?
#16 Nem vettem magamra (nem vagyok meleg) és én csak a kérdező személyeskedő, a melegeket alaptalanul pellengérre állító kérdésére reagáltam ironikus hangvételben.
Aki ilyen kérdést tesz fel, az minimum kirekesztő, de lehet még homofób is, vagy csak egy unatkozó b@szatlan p#na.
A mekegek a legjobb emberek.
A heterók semmire nem jók!
25.
Ha te jobb vagy, mint Isten, mert látsz mindent és jobban tudsz is, akkor miért nem kéred meg őt, hogy adja át a helyét neked? 🤔
Lenne kedved élőben találkozni?
Verekedhetnénk is és nem lenne ez a szájkarate részemről. Te nem szájkaratézol, mer bölcs vagy és okos.
Látni akarom a képed , amit te majd nem engedsz nekem megütni.
#23 Miért lennék nőgyűlölő?? Már a feltételezés is sértő és személyeskedő az ismeretlen emberek irányába, ugyanúgy, ahogy a kérdező feltett kérdése is.
A személyeskedéssel alapvetően két dolgot lehet tenni: vagy szó nélkül hagyni, vagy helyretenni azt az embert aki azt elköveti.
És ha valaki megengedi magának a személyeskedést, akkor ne csodálkozzon azon, ha válaszul ő is ugyanazt fogja visszakapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!