Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Miért utáljátok a nőket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Miért utáljátok a nőket?

Figyelt kérdés

2023. okt. 5. 23:36
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%
Én nem utálom őket, ahogy a férfiakat sem. Ugyanakkor nem is szeretem egyik nemet sem, mert az azt jelentené, hogy a világon minden férfit és nőt szeretek. Vonzódni, miután meleg vagyok, viszont csak bizonyos férfiakhoz tudok.
2023. okt. 6. 01:23
 2/31 anonim ***** válasza:
94%

Miért utalnám őket?

A pasit akit szeretek is egy nő szülte😊

2023. okt. 6. 04:09
 3/31 anonim ***** válasza:
91%

Homoszexuális az, aki kizárólag, az azonos nemhez érez szexuális és romantikus vonzalmat.

Attól még szerethet nőket aszexuálisan. Nem kell utálni B-t, ahhoz, hogy szeresd A-t.

Az egy jobb kérdés, hogy ha a férfiak állítólag szeretik a nőket, akkor a férfiak miért nem szeretik a nőket?

2023. okt. 6. 05:19
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Miért utálnánk a nőket? Meleg férfiként mint ember díjazom az ápolt embereket,igen a nőket is,ha koruknak megfelelően öltöznek és viselkednek.De azt nevetségesnek tartom,ha valaki bohócot csinál magából,mert nem bírja a korát elviselni vagy kelleti magát.Ezt nőben is, férfiben is egyaránt !

Sajnos sok idősödő ember nem bírja a korát elviselni,vagy irigy másokra, a fiatalokra ezért idétlen módon öltözködik,viselkedik.

Na ez az egyetlen,amit a nőkben ha nem is utálatosnak,hanem neccesnek tartok.Illetve azt, hogy egy nő,ha meleg férfi tetszik meg neki,akkor erővel is bepróbálkozik,ami eleve kudarc,mert melegként senkinek nem fog a női test ingert jelenteni. Magamról tudom,nemrég velem is előfordult,hogy jóval fiatalabb munkatársnő nyomult és meg volt sértve mikor mondtam neki, nulla az esélye.

Sok melegben ez okozhat ellenszenvet és esetleg utálatot. Egy haveromat egyszer egy buliban egy lány lesmárolta,a haver hányingert kapott és sírt,mert neki a nő semmit nem jelent.

A nők másokkal szembeni toleranciája azért még bőven hagy kívánni valót maga után.

Ezeket látom én melegként problémának,de nem utálatosnak.

2023. okt. 6. 05:29
 5/31 anonim ***** válasza:
97%

7: ilyen nálatok is van.

Egy-kêt meleg ismerősöm erősen túljátssza a szerepet, affektal, nyavog, vonaglik, mintha a kifutón lenne. Multinál dolgozom, ott is tapasztaltam.

Hm... meleg férfiak nem egyszer próbálkoztak nálam, sőt, nyomultak, pedig tudták, hogy hetero vagyok.

2023. okt. 6. 06:03
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészítés a válaszomhoz. Melegként az általad a 8-asban leírt nyávogós,affektálós,vonaglós és nyomulós melegeket nagyon nem kedvelem.Férfias viselkedés és a heteró férfiak érzéseinek maximális tiszteletben tartása nálam alap.Magam is ilyen vagyok, ebből nekem gondom nem volt. Pedig hetero férfi kollégák tudják,mi a helyzet,de kedvelnek nagyon,mint embert.

#7 -es vagyok

2023. okt. 6. 06:12
 7/31 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Csak annyira utáljuk őket, mint te a férfiakat.
2023. okt. 6. 06:12
 8/31 Daniel Prime válasza:
100%
Ez egy aljas állító kérdés.
2023. okt. 6. 06:17
 9/31 anonim ***** válasza:
89%

Ez a kérdés hétről hétre ismétlődik.

Van az a nagyon lepontozott 1személy 3x is válaszolt leírta a flusztrációját.

Lehet ő az a nő akit elhagyott a férje egy pasiért, szülés után - igen valószínű.

Nagyon salynálom részvétem,

Ezen a problémádon mi nem tudunk segíteni, és ezt neked kéne kibeszélni magadból szakember segítségét kérned.

Téveszméket találsz ki, harcolsz magaddal és mindenki mással - gyereked fogja megszívni teljesen, legalább rá legyél tekintettel ha már a férfiaktól el is ment a kedved.

2023. okt. 6. 07:14
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Én a nőket nem, de téged utállak, kérdező.
2023. okt. 6. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!