Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos szex történetek?
Emiatt ne offold ki a jó élményeket mert bánod majd öregen.
Az én egyik kínos storym az volt, mikor javában dugom a srácot és egyszer csak hallani hogy a bejárati ajtóba valaki kulcsot dug. Nos megjött az anyja. Amúgy nem volt gond mert mondta, hogy jön át egy haverja. De olyan gyors öltözést is rég láttál. :D
Az volt a mázli, hogy nyár volt így egy naci fel poló fel és már kész is.
A másik kínos storym mikor a srác elkezdett szopni és verni magának. Nem viccelek 30mp után elsült. Ezután meg kijelentette bocsi de nem szoplak már le elment a kedv. Ezért utaztam fél órát... Nem eröltettem, hisz minek, de amúgy gáznak találtam.
1. Kivettem a srác farkát a gaytából és egyből elsült…
2. Másik srác kb fél perc szopás után elélvezett, aztán kijelentette, hogy neki ennyi volt ő nem csinálja nekem 😆.
3. Olyan erősen szorította a farkam, hogy nagyon fájt és persze nem is állt egy idő után. Kérdezte, hogy ennyire nem tud felizgatni? Aztán otthagyott . 😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!