Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Alkalmi kapcsolattal érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi kapcsolattal érdemes elveszteni a szüzességem? Vagy inkább várjak valakire akivel kapcsolatban lehetnék?

Figyelt kérdés
18 vagyok,ő 21 ez nagy korkülönbség? Tudom személyes döntés de érdekelne mások mit gondolnak arról hogy alkalmival elveszíteni. Jól néz ki meg egyelőre jófej. Nyilván előtte párszor személyesen is találkoznék vele és úgy döntenék véglegesen. Meg mikre figyeljek mint intő jelek?
2023. okt. 4. 08:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Nincs akkora tétje. 15 voltam azt se tudom már hogy mi volt a neve a srácnak. Csak szex… Annyi a kérdés neked mennyire fontos. Én a kanosságom miatt tettem így de nem bántam. Mire jött az 1. komolyabb már tudtam hogyan kell dugni úgy hogy élvezze.
2023. okt. 4. 08:50
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Érdemes. Ne várj, később megbánod
2023. okt. 4. 09:16
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Melegként úgyse lesz komoly, tartós kapcsolatod, úgyhogy hajrá.
2023. okt. 4. 11:05
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
A 3-as hozzászóló minden szavával egyetértek maximálisan !
2023. okt. 4. 11:59
 5/11 A kérdező kommentje:

1# Eddig biztos voltam benne hogy szerelemmel akarom csak aztán annak egyoldalú vége lett és most meg abban voltam biztos hogy akarom ezt. Csak most meg elbizonytalanodtam.

3# 4# tényleg így van és ennyire siralmas a helyzet? :(

2023. okt. 4. 12:22
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Még olyanabb sajnos...

2023. okt. 4. 13:20
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Én tiniként hülye voltam és szexrandival akartam elveszíteni. Majd eléggé sok suttyót találtam meg... Ciki vagy nem, teljes szex - anállal együtt - 28 évesen és párkapcsolatban sikerült. Egyetlen hátrányom, hogy úgyszólván nem igazán éltem ki magamat. De akivel ahogyan megtörtént, az rendben volt. Igazából akkor szégyelltem neki bevallani és mégis úriember volt. Ráadásul meglepő módon nem is fájt, pedig soha nem is ujjaztam magamat.
2023. okt. 4. 15:38
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
Van egy csomó megkeseredett meleg, aki úgy gondolja, hogy melegek között nem lehet tartós kapcsolat, de ez nagyon nem igaz. Az ismeretségi körömben az emberek fele már évek óta stabil kapcsolatban van, akik meg nem, ott bőven kellene egy erős önvizsgálat és nem a világot hibáztatni. Keresni kell és találsz kapcsolatot.
2023. okt. 4. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
86%

Sőt a mi qva anyánkat,mert nincs kapcsolatunk.Mert magunkat csaltuk meg,hagytuk el,csaptuk be és mindenért azok hibásak,akiknek nincs kapcsolata.

Hiába akar valaki stabil kapcsolatot,ha a másik fxról fxra ugrál,mert nem bírja ki, még akkor sem ,ha minden adott a kapcsolathoz egyébként.

Na ne szórakozzatok már mindig a magányosokkal,okés?!

2023. okt. 4. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
Megcsaltak, tedd túl magad rajta. Sok millió más embert is megcsaltak, sok száz milliót pedig nem.
2023. okt. 4. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!