Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért lesz valaki meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz valaki meleg?

Figyelt kérdés

Még a leszbikusságot megértem, mert a női test szép. Így érthető, ha egy nő szintén a szép testekhez vonzódik. Na de 2 férfi miért izgul egymásra?

Így születnek, vagy gyerekként éri valami trauma őket?

Ki lehet belőle "gyógyulni"?

2023. okt. 2. 17:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Jobbat mondok: magunknak írjuk meg. Nekem amúgy semmi bajom ezzel, mindig is elfogadtam.
2023. okt. 3. 09:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Kigyógyulásról szintén nem tudnak, ilyet soha nem is fog találni a tudomány.
2023. okt. 3. 09:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát aki bu zi nem ő választotta a bu ziságát szoval a sors akarta hogy bu zi legyen
2023. okt. 3. 11:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem tehet róla, ha biszex

vagy meleg lesz.

2023. okt. 3. 23:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Errol ennyit hogy magunknak irjuk a a sorsunkat
2023. okt. 4. 05:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez alapvetően egy meghatározhatatlanul összetett agyi állapot végeredménye. Kis mértékben a környezet is befolyásolhatja. Ha bárki megprobálná megkeresni a saját tetszésének, vonzalmának az okát, akkor szerintem többség nem találná meg. Az emberek nem tudják megmondani, miért tetszik neki egy alkat, egy arc, egy viselkedés, hang bármi. Nem tudjuk, nem érzékeljük, honnan jön ez a irányultság. Szóval ezt biztosan az alap genetikánk határozza meg.
2023. okt. 4. 08:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én kapcsolatban csak lánnyal tudom elképzelni de sexet akár pasival is van aki bejön és baromi jó a sex mindkét nemmel.

Nem hiszem hogy nagyon van értelme ezen rágódni a lényeg hogy elfogad magadat.

2023. okt. 5. 09:34
 18/20 anonim ***** válasza:
2%
Mert utálják a nőket
2023. okt. 5. 23:14
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem utaljuk a noket csak nem erdekelnek
2023. okt. 6. 07:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én az egész világot utálom hogy nekem nem jutott normális élet csak ez a hányadék élet
2023. okt. 6. 07:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!