Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Végre sikerül Bp-re feljutnom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre sikerül Bp-re feljutnom 2 napra. Mit ajánlotok hok talalok biztodan partnert?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Végre sikerül 2 kötetlen estét eltöltenem Budapesten! Rég szeretném kipróbálni,hogy milyen ha megd.g valaki. Hol találhatnék erre partnert? És csak ezt szeretném semmi mást! Régóta szeretném megoldani,de vidéken a kamusok ezrei vannak. Tudtok segíteni hova induljak? szabad időszakom olyan 20-24 óra között van! Köszönöm,ha segítesz!

2023. okt. 1. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Városba, szórakozóhelyek fele
2023. okt. 1. 21:51
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
roszlanyok.hu
2023. okt. 1. 23:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Magnum vagy Szauna69, az időszak is tökéletes, főleg ha péntek-szombat, akkor vannak a legtöbben.
2023. okt. 1. 23:37
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Rudas fürdő.
2023. okt. 2. 02:56
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Ha vidéken csak "kamusokat" találsz akkor lehet hogy veled van a gond💀
2023. okt. 2. 07:30
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Mikor jössz? Ha van képed írj ;(
2023. okt. 2. 08:33
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
;) akart lenni :D
2023. okt. 2. 08:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Vidéken is találhatsz ha Pécsett, Szegeden, Debrecenben laksz. Ezek nagyvárosok, nem azért mert különleges helyek. Ahogy haladsz a kisebbek felé, a melegek száma is csökken.

Nem tudom a vidék mit jelent neked.

Ami a kérdésed illeti:

Meglepő, hogy "végre sikerül feljutnod". Fiatal vagy? Hány éves?

Vagy még 18 alatti és szülőkkel laksz az a baj?

Mert a legtöbb fiatal, ha bulizásra, ha haverokkal időtöltésre, de akkor is gyakran jár Budapestre, ha amúgy nem ott tanul.

Egyetemre rengetegen járnak oda, hát még diploma után megy oda dolgozni a többség.

Az a baj, hogy ha így neki rohanva akarsz valamit jó eséllyel nem jön össze.

Mennyire ismered a meleg helyeket?

Igen, a szaunákban a legkönnyebb ,de hányinger ami ott megy, többségében olyan emberekkel akikkel nem szívesen lennék együtt. Öregek, rondák, kövérek, stb...

Bárok, szórakozóhelyek vannak melegek számára is. Például most szombaton volt a Hello az Akváriumban.

De nagyon tapasztalatlan vagy a meleg világban, igaz?

Így csak kavarogni fogsz benne.

Esetleg melegbárba mehetnél el vagy kávézóba. Keress a neten!

De jó eséllyel inkább a Grindr marad, ami mondjuk hatalmas választék a fővárosban.

Tényleg jó lenne tudni a korod legalább!

Mert az nem megy (amit régen én is hittem, nagyon sok éve), hogy felmegyek a fővárosba és ott majd dúskálok, mert ott sok a meleg.

Ja csak egyrészt engem akarnak-e? Hiszen ott ők is válogathatnak rendesen. (Mondjuk nekem nem itt volt a baj.)

Hanem ott, hogy nekik is életük, munkarendjük, egyetemi óráik, barátaik, elfoglaltságaik vannak.

Nem biztos, hogy éppen ráérnek akkor ott. Mire nekik jó lenne, neked már nem.

Vidéki meleg felmegy 1-2-3 napra Budapestre, tipikus esete. :)

Később már sokkal tapasztaltabb lettem, sok meleg szórakozóhelyen jártam, plusz normálisan használva az online felületeket találtam bőven partnert.

Nekirohanva, főleg hétköznap és úgy, hogy a feltételeket diktálni akarod, mert neked csak most, csak így, csak itt, stb.. akkor is nehézkes lesz, ha igazán jól nézel ki.

Szállásod lesz, ugye ahova felvihetsz akit akarsz?

Mert persze van sok akinek nem gond, hogy hozzá kell menni, de van akinek igen, és ha te sem tudod magadhoz vinni akkor vége.

Csak azt akarom mondani, hogy számolni kell azért itt pár dologgal, amikkel a kérdésed alapján te nem számoltál még.

2023. okt. 2. 09:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén remélem, hogy tudtam segíteni. Ma már kicsit szánom magam és nevetségesnek érzem, ahogy régen a pesti meleg világra gondoltam, de hát vidékről messziről és normális meleg emberi kapcsolatok nélkül annyit tudtam.

Ha normálisan állsz hozzá és nem csak nagy ritkán jársz fel, akkor úgyis gyorsan változni fog, emiatt nem kell aggódnod!

2023. okt. 2. 09:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönőm mindenkinek! A gond lehet azért van velem,mert azt szeretném amit leirtam semmi mást,de ha oda kerülne a sor épp mindig változik az "igény"! Szerintem megnezem végre valamelyik staunát. A sikerül végre feljutnom,hogy a meló mellett lesz egy kis szabadidő is. Köszönöm mégegyszer!
2023. okt. 2. 11:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!