Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kölcsönösség nélkül akarják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kölcsönösség nélkül akarják a szexet?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt, hogy mennyien akarnak kölcsönösseg nélkül szexelni, pl ők szopnak, de velük a másik semmit ne tegyen szexuálisan. Felmerül bennem, hogy az ilyeneknek nincsen valamilyen mentális/szexuális bajuk? Heteróknálalap a kölcsönösség, a nők jogosan veszik zokon ha őket nem elégíti ki a másik fél, a melegeket meg az teszi boldoggá, hogy semmibe veszi őket a másik szexuálisan, és ez által emberilegis?
2023. szept. 29. 09:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Heterok között is előfordul, hogy csak a nő elégíti ki a férfit.

Nem szokványos, ha valaki erre vágyik, biztos kell hozzá egy erős szubmisszivitás de nem mondanám mentális bajnak.

Én csináltam már ilyet (fogadó oldalról), hogy valaki csak leszopott és nem viszonoztam. Mivel a srác akarta így, nem éreztem azt, hogy kihasználtam, vagy semmibe vettem volna, mindkettőnknek jó élmény volt.

2023. szept. 29. 10:07
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

"Heteróknálalap a kölcsönösség"

Egy dolgot nem veszel figyelembe: a heteróknál az a fajta kölcsönösség, amit te a melegektől elvárnál, és aminek hiányában lazán elmeroggyantnak gondolod őket, nos, az a fajta kölcsönösség heteróknál anatómiai okok miatt egyszerűen nem létezik. Tehát pl. ha én megd*gok egy nőt, utána a kölcsönösség elvét követve nem tud a nő megd*gni engem, mert neki nincs pénisze, nekem meg nincs vaginám. Vagy ha ő leszop engem, én nem tudom cserébe leszopni őt, mert nincs olyasmije, amin ezt megtehetném.

Hasonló a helyzet a melegeknél is, azzal a különbséggel, hogy nekik minden szervük ugyanolyan. Emiatt az, hogy mondjuk az egyik fél leszopja a másikat, cserébe a másik meg kinyalja az elsőt, az a heteroszexuálisoknál megszokott értelemben fizikai képtelenség, hacsak nem a valagát akarja kinyalni. Szóval a fő probléma, hogy mást értesz kölcsönösség alatt heteróknál, és mást homoszexuális aktus során.

Azt is figyelembe kell venni, hogy a legtöbb homoszexuális és biszex bekategorizálható az "aktív" vagy "passzív" szerepekbe, míg heteroszexuális aktus során ennek analógiájára a nő mindig passzív, a férfi meg aktív. A férfi-férfi aktusoknál maradva: aki alapvetően aktív preferenciájú, annak nyilván az a vágya, hogy ő dugjon, de neki a másik ne turkáljon a fenekében. A passzív meg pont ellenkezőleg: ő arra vágyik, hogy a másik farka a fenekébe kerüljön, de arra nem, hogy ő a másikat megdugja. Nem, nem azért, mert degenerált elmebeteg, hanem azért, mert őt az izgatja fel, hogy van benne egy farok, a másikat meg az, ha másban lehet a farka.

Oké, persze, az élet azért nem ennyire fekete-fehér, de nagyjából ez a lényeg.

Orális szexnél persze van még egy probléma-faktor, az, hogy homo esetben mindkét félnek farka van, és egyiknél sincs punci. Ezért az a fajta orális szex, ami egy férfi és nő esetén oda-vissza megtörténik, itt nem valósítható meg. Persze, erre lehet azt mondani, hogy de hát akkor miért nem szopják le egymást? Nos, azért nem, mert a passzívok jellemzően nem arra gerjednek be, ha ők lehetnek aktív szerepben. (Igen, tudom, a kép itt is árnyaltabb, de nagy átlagban ez azért lefedi a jelenség lényegét.)

Ha viszont a kölcsönösséget úgy értjük, hogy mindkét fél megkapja, ami izgalomba hozza, akkor egy "egyoldalú" szopást miért ne lehetne kölcsönösnek tekinteni?

Egyébként meg hogy is van az, hogy melegeknél szinte már divat betegnek titulálni azt, ha nem szopják egymást oda-vissza, de heteroszexuálisoknál meg semmi probléma nincs vele, hogy csak az egyik fél elégül ki? Ugyanis egyáltalán nem ritka, hogy hetero kapcsolatokban csak szopás van, de nyalás nincs. Ráadásul ellentétben sok homo aktussal, ebben az esetben legtöbbször nem azért nincs meg az úgymond "kölcsönösség", mert a nő nem akarná, hanem azért, mert a pasi elvárja, hogy a nő leszopja, de nyalni meg nem akar. Szóval ne álszenteskedjünk, rengeteg hetero kapcsolat egyoldalú.

Az pedig, hogy (homo/biszexeknél maradva) valaki passzív, nem egyenlő azzal, hogy szubmisszív is legyen. Én például ha már muszáj skatulyázni, inkább hajlok a domináns jellem felé (bár leginkább az egyenrangúságot preferálom, de azt semmiképp nem tűröm, ha uralkodni akarnak felettem, vagy el akarnak nyomni), orálban mégis az hoz lázba, hogy leszopjam a másikat.

2023. szept. 29. 11:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt hogy csak kiverte a farkam és nem is nyúlhattam hozzá.

Utánna nekem volt lelkiismeret furdalásom miatta hogy nem viszonoztam valahogy...

2023. szept. 29. 11:25
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

Heteróknál is van egyoldalú szex, mind a női, mind férfi oldalról.

Haverom imád nyalni régebben az alkalmi csajokat, és most a feleségét is viszonzás nélkül.

Rutinos leszel, és átéled a szerelmet egyszer meg fogod érteni, van hogy nagyobb örömet okoz adni mint kapni.

2023. szept. 29. 12:41
 5/13 A kérdező kommentje:
4-es, mentálisan egészséges ember kölcsönösségre törekszik, azaz ösztönösen viszonozza a másiknak az örömszerzést. Többi mind kifogás.
2023. szept. 29. 13:31
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
#5 És mert te azt mondod, ez így is van.
2023. szept. 29. 14:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem viszonozhat, mert a másik csak egyoldalúan akarja, az keves lesz annak aki nem viszonozhat, mert benne van a vágy a kölcsönösségre. Keresni fog magának olyat, aki érett érzelmileg, és akivel kiélheti azt, hogy ő is boldoggá teszi a másikat. Szóval fel kellene ébredni az álomvilágból.
2023. szept. 29. 14:24
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Fordítva ülsz a lovon.
2023. szept. 29. 14:31
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ti. Normális, mentálisan egeszséges embert hamar taszít az, ha valaki csak neki okoz örömöt, de nem viszonozhatja. Az önbecsülese, a szexuális önbizalma miatt jogosan nem viseli el az ehyoldalúságot, mert nem élheti meg azt, hogy ő is örömöt okoz a másiknak. Nyilván ha valaki prostizni jár, az kivétel, ott nem szempont a kölcsönösség, de párkapcsolatban alap.
2023. szept. 29. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szól másról csak önzőségről, csak a f*sz másik oldalán. Oké az hogy leszopja a másikat vagy kiveri neki, hát járulékos dolog, hogy elélvez, akinek csinálja, de nem azért csinálja hogy a másiknak jó legyen, hanem mert őt izgatja hogy csinálhassa. Számomra taszító dolog.
2023. szept. 29. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!