Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két 17 éves fiú kielégítheti egymást kölcsönösen jogilag?
Figyelt kérdés
mert ugye kiskorúak2023. jún. 22. 14:27
1/17 anonim válasza:
Szerintem igen. Úgy tudom nincs különbségtétel aszerint hogy hetero vagy homoszex-e.
2/17 anonim válasza:
Ki, 14 éves kortól bárki bárkivel a magyar jogszabályok szerint.
4/17 anonim válasza:
Sőt, 14 év felett bárki mást is kielégíthenek.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi 😁
2023. jún. 22. 15:10
7/17 anonim válasza:
Régen volt ez, hogy azonos neműek között eltérő volt a beleegyezési korhatár, és egy fiú egy másik fiúval legálisan csak akkor végezhetett bármilyen intim dolgot, ha mindketten elmúltak már 18 évesek. (Miközben egy fiú egy lánnyal a 12. vagy 14. év betöltése után szabadon szexelhetett.) De ezt a szabályt már évtizedekkel ezelőtt, a rendszerváltás környékén, vagy azelőtt eltörölték.
8/17 anonim válasza:
#7: A '90-es években volt utoljára ilyesmi, akkor azonos neműek között 16, különböző neműek között 14 év volt a határ. A 12 évre való csökkentést pár éve vezették csak be.
9/17 anonim válasza:
18 múltam és tegnap szoptam le egy alig 14 évest, semmi gondot nem csináltunk ebből !
10/17 anonim válasza:
Persze, egy 2002-es alkotmánybírósági döntés óta a beleegyezési korhatár egységesen 14 év.
A 12 éves korhatár viszonylag új(abb), de ott a partnernek is szigorúan 18 alattinak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!