Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Istenes Bence farka tényleg kicsi?
Figyelt kérdés
Van róla valami infó, vagy kép, stb? Miért kezdett terjengeni róla ez?2023. szept. 29. 07:52
1/13 anonim válasza:
Mert tényleg így van. De ha kicsi, akkor mi van?
3/13 anonim válasza:
Mennyi esély van ,hogy Adélt kis farokkal magánál tudja tartani? Nulla.
4/13 anonim válasza:
Bata kisfiúk még mindíg a centikkel vannak elfoglalva.
Nem az a lényeg egy nőnek!
5/13 anonim válasza:
#4: dehogynem. Ezt számtalan példa bizonyítja itt a gyakorin.
6/13 anonim válasza:
#4 Akkor pl menj fel redditre a csakcsajok subra. Vagy az angol megfelelőjére. És akkor meglátod.
Nekem már mondta lány barátom, hogy ha valasztani lehet, akkor egy nő mindig a nagyobbat fogja. Persze bizonyos határokon belül. De ennek a teteje nem a 16 centi.
7/13 anonim válasza:
#6: én is megkéreztem pár lány ismerősöm és feleségem is, és ő is ugyanezt mondta! Van alapja
9/13 A kérdező kommentje:
Azt mindenki kihagyja a válaszból, hogy mi alapján mondja, hogy igen vagy nem
2023. szept. 30. 12:26
10/13 anonim válasza:
Írtam már, hogy Adélt nem tudta volna megtartani kicsivel. Első kézből tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!