Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak, mennyire hoz lázba titeket Istenes Bence?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 17:03
1/11 anonim válasza:
Elég idegesítő pojáca, ráadásul semmi vonzó nincs benne testileg.
5/11 anonim válasza:
Külsőre engem igen, de semmi másban nem. Szerintem helyes.
23F
7/11 anonim válasza:
Nekem régebben bejött (pl mikor az X Faktorban volt, de persze nem a személyiségéért)
9/11 anonim válasza:
Eltudnék képzelni vele dolgokat...csak kár, hogy hetero. Azért az tetszett, amikor élò adásban megcsókolta Sebestyén Balázst...
10/11 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy kiről szól a kérdés, amíg a 38 éves, egyébként középsúlyos értelmi fogyatékos húgomat meg nem kérdeztem róla.
Ők az intézetben folyamatosan nézhetik a tévét, így több műsort lát, mint én, aki fizetek az adásért, de nem kapcsolom be hetekig.
Annyit mondott, hogy "az ízfaktorban ő vezeti a műsort. Nagyon vicces, de nem az. Nem néz ki jól, de igyekszik."
Utánanéztem a csókának, hát, talán a húgomnak igaza volt...
Nem mellesleg talán ez egy intő jel is lehetne a valahányas kanális illetékese felé, ha már egy fogyatékos ember is csak ilyen értékelést ad a szóban forgó személyre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!