Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan hizlaljuk meg magunkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hizlaljuk meg magunkat hatalmasra?

Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Egyél bmeg és ne mozogj........

most komolyan? 8 évesek írnak már ide?

2023. szept. 28. 13:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Gainerre gondoltam..
2023. szept. 28. 14:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Felteszem azt se tudod mi az
2023. szept. 28. 14:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ez egy fétis. Ha erre gerjed akkor erre gerjed. Nézz utána szumós étrendnek, szerintem annál egészségesebb hizó étrend nincs (mondom ezt úgy hogy nem értek hozzá).
2023. szept. 28. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg kalória, kevés mozgás. Az 'Élet 250 kg felett' (My 600-lb Life) c. műsor szereplői napi 35-40 ezer kalóriát fogyasztanak. (Kb. 3000 lenne a normális.) Egész nap esznek, mert élvezik az evést, ráadásul hatalmas adagokat. Ételfüggők. Általában nem élnek sokáig, annyira megterhelik a szívüket és az egész szervezetüket.
2023. szept. 28. 16:23
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Havi 200 órát dolgozok

Nincs pénzem kajára.

Idén 12kg fogytam miatta

Támogatnál?

2023. szept. 28. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:
25%

#2:

Feeder-feedee kifejezést ismerem, de nem ismerem az összes LMBTQ-s és egyéb faxsággal bejött új kifejezéseket.

Gondolom nem vagy járatos a témában ezért vagy ennyire fogalmatlan.

2023. szept. 28. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem volna eleve ducit keresni annak akinek ilyen fétis van ? Minek ez a "fedee" marhaság, ez is amerikából jött, ott úgy sok a kövér ember.. Nem értem minden sz*t minek átvenni egy az egyben..
2023. szept. 30. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!