Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyok egy hatalmasra?
Figyelt kérdés
Imádom nézni a hatalmas farkakat, és szeretném is megfogni, kipróbálni, de mivel kezdő vagyok, szinte biztos hogy rossz ötlet lenne2021. jan. 6. 12:32
1/13 anonim válasza:
Én ugyan nem tartom magam binek de szívesen megfognék egy nagy farkat, még ha nem is vastag. :D mivel az enyém nem nagy, csak ezért.
2/13 anonim válasza:
#1, mindjárt jön a nép aztán megkapod azt a dumát, hogy te igen is bi vagy, mert egy hetero nem akarja megfogdosni a másikét, csak gondoltam szólok előre xd
3/13 anonim válasza:
2# Felőlem jöhet, le*szarom hogy mit mondanak. Én hetero vagy ettől függetlenül, ha ők azt gondolják bi vagyok, gondolják nem nagyon érdekel. :D
4/13 anonim válasza:
#3, kettes vagyok, ugyan ezt gondolom, sokszor próbáltak rábeszélni arra, hogy bi vagyok, mert egy hetero nem kíváncsi a máséra, én is kíváncsi vagyok de ettől függetlenül full hetero embernek gondolom magamat, de mindig jöttek az "okosok" akik jobban tudták mint én, de erről senkisem fog meggyőzni, mert ki ha nem én tudnám a legjobban, hogy mi is vagyok valójában, ugyhogy ahogy mondtam teljes mértékben átérzem és meg is értem a te helyzetedet
5/13 anonim válasza:
2-es. "Te kivered nekem én kiverem neked. De semmi buzulás!"
6/13 anonim válasza:
Ezt hívják úgy, hogy "kíváncsi hetero", én is az vagyok, de sajnos mint kiderült, ezen az oldalon vannak olyanok is, akik nem hisznek ebben a fogalomban!
Egyszer az életben én is kipróbálnám a szopást, meg eljátszadoznék egy farokkal, méret nem számít, csak legyen formás, higiénikus, és persze egészséges!
7/13 anonim válasza:
#6, én is ugyan így vagyok, de itt az okosok annyira képbe vannak a témával, hogy ők biztosan abban, hogy olyan, hogy kíváncsi hetero nem létezik, pedig az elmúlt pár napban jó pár ilyen sráccal ismerkedtem meg, hadjad rájuk, az a lényeg, hogy te tudod magadról, hogy az vagy és kész, a többi meg mondja a hülyeségét
9/13 anonim válasza:
ne tessék, meg is jött az egyik kedves #8, pls ne tudd jobban, mondok egy példát, tegyük fel kipróbáltad egyszer a cigit mert kíváncsi voltál, hogy milyen, elszívtál 1 szálat, oké kipróbáltad, azért mert kíváncsi voltál rá, de ettől te még nem lettél bagós,csak mert egyszer kipróbáltad, attól ha még ha egy hetero kipróbálja egyszer a dolgot sráccal és utána soha többet attól még az az illető nem lett bi, akkor lenne az ha sűrűbben történne vele ilyesmi, mert már élvezetből csinálja, de ha csak egyszer az életben attól még hetero marad
10/13 anonim válasza:
Hát nem tudom... Szerintem egy hetero pasi nem pont erre kíváncsi, ráadásul még undorítónak is tartja, hogy más farka a szájába kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!