Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire természetes konfliktus egy kapcsolatban? Mi az a szint, ahol már "léptek"?
Csak hogy jól értem!?
Úgy gondolod van olyan aki az első konfliktusnál szakít a párjával.
Szerintem akkor kihalt volna már rég az emberiség, még ha ez a homo kategória is.
Senki se tökéletes, mindenkinek vannak hibái, és rosz-jobb napja.
Nagyszüleim 60év házasság alatt minden nap vitatkoztak, és imádták egymást, ma ez beteges kapcsolat lenne mégis működött.
Leendőbelimmel nemrég volt ez téma, mert őt ez érzékenyen érinti, mármint a veszekedés.
Részemről az álláspont az, hogy a veszekedés sehova se vezet, ezért kerülendő.
Vita lehet és kell is, mert ugye vannak dolgok amiket meglehet és vagy meg kell vitatni vagy átbeszélni.
A konfliktus az, amikor nem sikerül egy vitát megfelelően lezárni, vagy a végére érni és amíg ezen állapot tart, lényegében mindenki slamasztikában van, ergo törekedni kell a mihamarabbi lezárásra, vagy ha nem fér bele egy napba, akkor egy "Majd innen folytatjuk..." kijelentéssel felfüggesztés, mely időtartam alatt nem vegzáljuk egymást ezzel.
Szerintem így lehet a jó... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!