Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek ezt a problémát?
A kérdésem elsősorban a passzív férfiakhoz szól, akik jártak már hasonlóan.
A probléma az, hogy összejöttem egy nagyon kedves, szuper sráccal, viszont néhány együttlét után külső aranyér alakult ki nálam... nem okoz igazából semmilyen panaszt, csak egy pici, kb 3-4mm-es dudort lehet tapintani. Így nyilván addig nem szexelnék szívesen, amíg nem múlik el... Ha valakivel fordult már elő hasonló, akkor mivel lehetett orvosolni és kb mennyi idő lehet, mire rendbe jön és újra szeretkezhetünk így?
Nincs extrém nagy mérete, bár nem is kicsi.. kb 4cm vastag lehet és amúgy együttlét közben nem is éreztem, hogy túl sok lenne, csak pár alkalom utána ez előjött :/
Előre is nagyon szépen köszönöm a konstruktív és segítő szándékú válaszokat!
F/32
Kedves 1-es! Köszönöm a válaszod! :) A bepantenre nem gondoltam volna.. köszi!
Urológushoz is teszek majd egy látogatást, de oda most nem jutok el sajnos olyan hamar.
Aurumflex
Nekem ez a kenőcs segített, rendelhető és nem is drága, gyógynövényeken alapszik: a kurkuma és a körömvirág nagyon erős sebgyógyítók és fájdalomcsillapítók. (Ezért nem is csak aranyérre lehet használni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!