Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kezelitek ezt a problémát?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek ezt a problémát?

Figyelt kérdés

A kérdésem elsősorban a passzív férfiakhoz szól, akik jártak már hasonlóan.

A probléma az, hogy összejöttem egy nagyon kedves, szuper sráccal, viszont néhány együttlét után külső aranyér alakult ki nálam... nem okoz igazából semmilyen panaszt, csak egy pici, kb 3-4mm-es dudort lehet tapintani. Így nyilván addig nem szexelnék szívesen, amíg nem múlik el... Ha valakivel fordult már elő hasonló, akkor mivel lehetett orvosolni és kb mennyi idő lehet, mire rendbe jön és újra szeretkezhetünk így?

Nincs extrém nagy mérete, bár nem is kicsi.. kb 4cm vastag lehet és amúgy együttlét közben nem is éreztem, hogy túl sok lenne, csak pár alkalom utána ez előjött :/

Előre is nagyon szépen köszönöm a konstruktív és segítő szándékú válaszokat!

F/32

2023. szept. 26. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom abból nem lehet túl nagy baj ha kensz rá bepanetnt/neogranormont/dermazint. De azért az lenne az igazi ha sikerülne szerezni egy időpontot egy urológushoz, bármilyen lehetetlen vállalkozásnak is hangzik.
2023. szept. 26. 15:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es! Köszönöm a válaszod! :) A bepantenre nem gondoltam volna.. köszi!

Urológushoz is teszek majd egy látogatást, de oda most nem jutok el sajnos olyan hamar.

2023. szept. 26. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az aranyér a sebészetre tartozik, nem az urológiára. Bepanten helyett pedig reparont használj.
2023. szept. 26. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Aurumflex

Nekem ez a kenőcs segített, rendelhető és nem is drága, gyógynövényeken alapszik: a kurkuma és a körömvirág nagyon erős sebgyógyítók és fájdalomcsillapítók. (Ezért nem is csak aranyérre lehet használni)

2023. szept. 26. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sperti kúp és kenőcs a legjobb.
2023. szept. 27. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ugyanaz újjul ki neked folyamatosan. Háziorvos, ő pedig a proktológiára fog beutalni.
2023. szept. 27. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kijött pár éve először, magától elmúlt, tettem rá sima kamillás meg körömvirágos kézkrémet, kb egy hét alatt elmúlt. Nemrég is kijött, de időben észrevettem, úgyhogy orvosoltam. Nekem akkor jön ki ha megfázok, hidegre ülök, zokni nélkül közlekedek ősszel vagy télen, nem a párom farkától. Lehet neked se pont attól jött elő.
2023. szept. 27. 23:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat!! ^^
2023. szept. 29. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!