Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Rudas fürdőben milyen a férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rudas fürdőben milyen a férfi nap?

Figyelt kérdés

Csak melegek járnak férfi napokon?

Nudizni is lehet ott?

2023. szept. 25. 14:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%

Törökfürdő. Ágyéktakaró kötényt adnak, amit a derekadra kell kötni és takarja a fütyköst.

Nem, nem csak melegek járnak oda.

Sok hetero is van, és mivel ez nem a "Magnum szauna", nem is toleráljuk ha a melegek nem viselkednek kulturáltan.

Láttam már olyat, hogy kidobtak valakit, mint macskát szarni, mert nem fért a bőrébe!

Engem heteroként nem zavar ha nézelődni jön egy meleg ilyen helyre, de bírjon magával!

És nem is nudista strand! A kötényt akkor szoktuk a seggünkre fordítani, ha leülünk a padra (pl.a szaunában - higiéniai okból). Olyankor derül ki sokszor hogy ki a homár, mert jönnek rögtön a szaunába az ember után, hogy lecsekkolják kinek mit takart előtte a kötény. Kicsit se feltűnő ám ha az illető mindig szembe ül vagy áll veled...! :)))

Szóval nem árt ha viselkedtek, ne ilyen helyen akarjatok ismerkedni, nem díjazzák ott a meredező farkakat meg a zuhanyzóba recskázást, könnyen bajba kerülhet aki nem tudja féken tartani homoszexualitását!

2023. szept. 25. 16:20
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel, annyit hozzátennék, hogy mikor én oda jártam (9 éve), akkor lehetett meztelenül fürdeni. Nem sokan voltak kötény nélkül (sok a szégyenlős alfa), de nem szólt érte senki. Nem értem, hogy ez miért lett probléma azóta.
2023. szept. 25. 23:00
 3/23 anonim ***** válasza:
89%

Szaunában maradhat elől a kötény? Vagy mindenképp hatra kell fordítani?

Gondolom vihetsz be másik lepedőt, hogy arra ülj le, ugye?

Mert szerintem a szaunában se akarja mindenki mutogatni a farkát, pláne, h vannak melegek is.

2023. szept. 26. 08:55
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
#3 Igen, természetesen maradhat elől is a kötény. Valaki megfordítja, valaki nem, abszolút vegyes a kép. Ha sokan vannak bent és épp nincs ülőhely, akkor én se fordítom hátra nyilván. Csak olyankor, ha leülök. Én lusta vagyok valamit bevinni magammal, hogy arra üljek, meg alapba sem vagyok szégyenlős. Így meg elég praktikus.
2023. szept. 26. 09:24
 5/23 anonim ***** válasza:
89%

Már nem járok oda sem, mert évről évre nőtt az oda járó homárok száma, és beleuntam, hogy még egy órát sem tudtam lazulni tőlük egy kemény edzés után.

Imádnak tapadni a homárok a szép testű és farkú srácokra, és a legtöbbje nem csak kulturálatlan, de még szemtelen és kihívó viselkedésű is.

Elegem lett belőlük, pedig szerettem járni a Rudasba is akár egyedül, akár a sporikkal, haverokkal és barátokkal is.

2023. szept. 26. 23:41
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Leírok néhány tapasztalatot, igaz még csak egyszer jártam a Rudasban férfinapon.

-A pénztárnál vannak kitéve kis fehér kötények, melyeket felvehetsz. Láttam olyat is, aki kettőt használ, mert egyet előre köt, egyet meg hátra. De az a normális ha csak egy van rajtad. A segged látszik csak meztelen, a farkadat elől takarja a kis kötény. Kb térd fölé ér nem sokkal. Amúgy szabad lenni ilyenkor fürdőnadrágban is. De kb csak 3 ilyen embert láttam.

5 db medence van a törökfürdő részen. Egy nagy középen, és négy kisebb a négy sarokban, különböző hőfokkal.

Van emellett a szauna és gőzkabin is. A szauna három részből áll, és minél beljebb mész, annál melegebb.

Sok meleget, illetve kirívó viselkedést nem tapasztaltam. A fürdőzők nagy része 60+-os bácsi.

Van néhány jól kidolgozott testű fiatalabb harminc év körüli srác is, de azok főként külföldiek.

A kötényt a medence térben kell csak használni, a szaunában illetve a gőzben többnyire le szoktuk venni. Illetve előlről hátra fordítjuk és arra ülünk.

26/ff

Ha van kérdés, privátban válaszolok.

2024. jan. 10. 13:59
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Általában teljesen meztelenül szoktam lenni a Rudasban, a kötény csak a kezemben szokott lenni.

Vagy úszógatyát veszek fel, amit a gőzben és a szaunában le szoktam venni magamról.

2024. jan. 17. 18:07
 8/23 anonim válasza:
100%
Forró.
2024. febr. 12. 16:46
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában voltatok milyen?
2024. máj. 29. 21:35
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen meztelenül nem lehetsz a fürdőtérben. Ki van írva ugyanis, hogy kötény vagy fürdőruha használata kötelező.

Viszont a szaunában semmit sem kell viselni. 😏

2024. jún. 16. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!