Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rudas fürdőbe, ha nem férfi napon megyek, mire kell számítanom? Hogy néznek ott ki a zuhanyzók? Lehet egymást látni? 24/bi
Én meleg vagyok, de mégis undorom van az ilyenektől.
Miért ilyen helyen akarsz bámészkodni vagy partnert találni? Keress partnert meleg helyeken, bárokban, vagy ha az a szint, akkor szaunákban, na ott lehet mindent.
Vagy neten.
Fürdőbe, edzőterembe az emberek nem azért mennek, hogy utána a zuhanyzóban megbámulják mások.
Mit gondolsz ha heteró megy ilyen helyre neki tetszeni fog?
De elárulom nekem még melegként is nagyon taszító lenne és nem vagyok egyedül így vele.
Ha meg tudod hogy vannak férfi napok a Rudasban amikor melegek járnak, miért nem akkor mész? Úgy még bele is férni, hogy bámészkodsz.
Tényleg hányingerem van az ilyenektől. Aki meztelen férfiakat akar bámulni, az menjen meleg szaunába, ahol a többiek is benne vannak ebben.
Teljesen igaza van az 1-esnek.
De konkrétan tudom a Rudasról,hogy ott a gőzben és a szaunákban az apucikák, nagypapikák szedik fel a fiatalokat.
Ha a kérdező ilyenre vágyik, nosza....
Tudod mire számíts a Rudasban a férfinapokon?
Arra, hogy a személyzet közül legalább 5-6 ember mászkál körbe, ha a kötény alatt kilátszik a farkad, rádszólnak, ha azt látják rajtad, hogy valakihez "közel kerülsz" , nem pont azt, hogy a fakát markolászod, csak közel ülsz hozzá a medencében és beszélgettek, mint egy ifjú párt, majdnem csak kitessékelnek a medencéből és megaláznak.
És ha mindez semmi.
Olvastam a google értékelésüknél egy hetero pasi kommentjét, hogy azt megérti, hogy lesik a melegeket, mert a fürdő nem swinger, de amikor elment a piszoárhoz pisilni, szó szerint nézte a személyzetből egy pasi a farkát, hogy ő most tényleg pisil, vagy veri.
Ez nem wellness, inkább börtön feeling.
Olvasgasd a google értékeléseket.
Akkor már inkább meleg szaunát keress, vannak jó külföldi pasik is :)
Meg akkor már ne egy homofób helyet támogass a pénzedből.
Koedukált napon voltam. Most nagyon kedves volt a személyzet. Mindenki segítőkész volt. Rengeteg fiatal volt. Több srác volt, mint lány. Állítólag férfi napon inkább öregek vannak, most pont hogy fiatal volt a több.
Mennyivel lenne másabb a hangulat férfi napon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!