Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Volt már olyan veletek, hogy gyerekként egy felnőtt férfival vertétek ki?
Ha igen, hány évesen? Hogyan?
Jelenlegi kort is írjatok légyszi!
8.
Miért szakadt meg a barátság?
Most hány éves vagy?
Azért a kérdést pontosítanám a kérdező helyében. A "gyerekként" elég bajosan hangzik, mert a gyerek szót sokkal inkább használjuk arra a korosztályra, akivel normális esetben nincs felnőttnek semmi ilyen jellegű kapcsolata.
Ha érett tinire, fiatalra gondolunk, az megint csak más liga és ugyebár kevésbé bajos mert eleve X kortól nem ütközik törvénybe.
Én 11 voltam, amikor megismerkedtem a szexualitással, mert a féltestvér bátyám megkért, hogy verjem ki neki.... én megtettem, a méretekre nem emlékszem már, de az enyém nagyon kicsike volt, az ővémeg hatalmas.... legalább is gyerekszemmel....
Nem traumatizált a dolog, sőt, jó emlékként maradt meg bennem....
Most enyhe biszexként élem az életemet, és 16 cm. a fakam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!