Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, van olyan, aki nem szeret se d*gni, se ha megd*gják? Aki csak előjátéktól, szopástól vagy esetleg közös farokveréstől szokott elélvezni?
"Eljön még az idő, amikor a fenékberakóknak is szembesülni kell vele, hogy nem mindenkit ez érdekel."
Nem mindenkit, de azért a jelentős többséget, mondjuk nagyjából 95-98%-ot igen. És amúgy egyáltalán semmi baj nincs azzal, ha valakit ez nem érdekel, csak akkor ne legyen megsértődve, ha 98%-ban nemet mondanak neki, mert a többséget azért mégiscsak érdekli a dolog. Akkor érje be azzal a 2-5%-kal, akit ugyanazok a dolgok érdeklik, mint őt saját magát. Keressen a saját igényeihez illő, illetve annak megfelelő partnert vagy partnereket.
Ez kb. olyan, mintha hetero férfiak azon lennének kiakadva, hogy nem szeretik a női melleket és a puncit, sőt undorodnak tőle, de azért a női köldökökhöz és a női cipőkhöz vonzódnak, úgyhogy a nők érjék be ennyivel. És ha egy nő mégsem éri be ennyivel, mert igényelné a vaginális szexet és a behatolást, meg a hagyományos szeretkezést, akkor azért ő (a nő) lenne a hibás. Szerintem viszonylag kevés egészséges szexualitással rendelkező nő lehet az országban, akit ennyi kielégítene, ezt úgy azért nagyjából ki lehet jelenteni.
Elég erős sértettségérzés, kitaszítottság-érzés és kisebbségi komplexus-érzés érződik ezen a válaszon egyébiránt. De megértem. Gondolom, nem könnyű. Frusztráló lehet.
"Csak szerencsétleneknek perpillanat megmukkanni nem lehet, akkora a nyomás rajtuk."
Ahogy ezen a mondaton is ugyanez érződik. Amúgy nem értem, miért érzed azt, hogy megmukkanni sem lehet; ma már bárki mondhat bármit, annyira magas az ingerküszöb, hogy már szinte semmi sem veri ki igazán a biztosítékot. Szerintem bárki elmondhatja a preferenciáit vagy akár a parafíliáit is egészen addig, amíg az törvénybe nem ütközik. A cipőtalp meg inkább fétis, nem szexuális orientáció, nem hiszem, hogy pl. emiatt 6%-ról 20%-ra emelkedne az LMBTQ emberek aránya. Amúgy meg, ma már simán van 20% az arány, mert olyan hosszú az LMBTTQQIAAP2S+istentudjamiminden mozaikszó, [link]
hogy az már követhetetlen, simán kiteszi a lakosság felét, ha fűt-fát-vadvirágot, boldog-boldogtalant beleszámolunk. Nem rekesztünk ki senkit. Jöjjön mindenki, csatlakozzon bátran, aki úgy érzi, hogy nem kizárólagosan hetero. De azért a "homoszexualitás" szó valahol mégiscsak azonos nemű személyek közötti szexuális aktust, esetleg érzelmi kötődést jelent elsősorban, ezt ne kérjük már számon azokon, akik megfelelnek ennek a definíciónak. Ne kérjük már számon a melegeken, hogy melegeknek tartják önmagukat és szexuálisan vonzódnak a farkak és a fenekek iránt is, ha éppen úgy adódik. Mondjuk az elég fura és egyedi, ha valaki melegként úgy undorodik a farkaktól, mintha hetero lenne. Meg a fenekektől. Nem gyakran olvasni itt ilyesmit. De oké, én egyetértek veled, ha te a saját nemeddel azonos nemű személy(ek) iránt vonzódsz, tőlem simán lehetsz te is homoszexuális (egyébként sem szükséges ehhez az én engedélyem), csak ha ennyire egyedi és speciális az érdeklődési köröd, akkor ne legyél azon kiakadva, ha a "mainstream-meleg" társadalom vagy közösség nem ért meg téged vagy furán néz rád, ellenben meg merik élni a saját szexuális vágyaikat, érzéseiket a maguk "hagyományos" módján, értsd: szeretik a péniszt és a feneket is. Ettől te nem leszel kirekesztve. Semmi olyasmit nem kell csinálnod, ami téged nem izgat. Látens nem ettől leszel. Az mást jelent. Szeresd azt, akit akarsz, úgy, ahogy akarod és ahogy neki is jó. Úgyhogy nyugi van, relax. Senki nem sajátít ki semmit tőled/előled.
Egyébként mit jelent az, hogy látni se akarod a saját nemiszervedet se? Bántottak? Erőszak? Vagy valami testképzavar ez? Honnan ered? Mi az oka?
Üdv., egy "fenékberakó".
Full biszex uniként engem nem érdekelnek az olyanok, akik csak le akarnak szopni.
Én szexelni akarok, és fullos szexet akarok, nem csak ezt vagy azt. A side egyébként homoszexuális full passzív, és én 99%-ban biszexekkel létesítek kapcsolatot.
Volt már sok kellemetlenségem és kellemetlen partnerem a homoszexuálisok közül, ezért kerülöm őket néhány homo barátom ls haverom kivételével.
Én inkább azt kérdeztem volna a kérdező helyében, hogy van olyan meleg, aki egy ilyen meleggel akar lenni, aki csak ennyit tud, vagy csak ennyit akar a másiktól?
Komolyan érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!