Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Farokverés előtt szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Farokverés előtt szoktatok pisilni? Elég kellemetlen, ha farokverés közben rámjön pisilés, úgyhogy én előtte mindig elmegyek pisilni. Érdekel, hogy mások hogy vannak ezzel

Figyelt kérdés

2020. aug. 29. 11:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Én mindíg utána szoktam.
2020. aug. 29. 11:10
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
En is mindig utana szoktam.
2020. aug. 29. 11:11
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Még soha nem figyeltem,

Nem csináltam belőlle problémát.

Az előfordult hogy a vezetékben túl gyorsan jött egymás után a két dolog, vagy nem ürül ki rendesen és akkor csípett

De nagyon.

2020. aug. 29. 11:19
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Én azt figyeltem meg, hogy ha van a húgyhólyagban, az nyomja a prosztatát, és erősebb az izgalom, hamarabb elmegyek. Ejakulálás után viszont mindig pisilek, ha csak egy keveset is, de állítólag ez direkt javasolt, hogy kimossa a húgycsövet.
2020. aug. 29. 11:38
 5/17 anonim ***** válasza:
65%

Pontosan így van... ha pisivel vagy tele, akkor jobb a keményedés, gondolj csak a reggeli merevedésre.

Utána OKVETLENÜL menj pisilni, mert az tisztítja ki a húgycsövet. Különben benne marad a sperma, ami ugye fehérje, és megromolhat, ami nem kívánatos dolog.

2020. aug. 29. 12:16
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha kell szoktam, mert zavar miközben verem és pisilnem kellene, aztán ha meg úgy vertem ki hogy pisilnem kellett volna akkor még inkább kellemetlenebb pisilni utána
2020. aug. 29. 12:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyire kell. Ha csak picit akkor nem, de ha nagyon, akkor igen. Utána szoktam általában.
2020. aug. 29. 13:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig utána.
2020. aug. 29. 20:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig pisileg előtte.
2020. aug. 30. 13:35
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Előtte nem feltétlenül, csak ha kell. Utána viszont mindig kell, de nem rögtön élvezés után szoktam.
2020. aug. 30. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!