Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol tudnék értelmiségi meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék értelmiségi meleg férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mindenféle degradáció nélkül teszem fel a kérdést, tudom, hogy az értelem nem egyenlő a boldogsággal, de a szellemi kiteljesedésemhez szükségem van arra, hogy megértessem magam.

Próbálkoztam már társkeresőn és személyesen is, és őszintén amit hiányoltam az az, hogy megértessem magam, vagy azonos célra találjak a másikkal. Itt bele lehet kezdeni abba, hogy nagyok az elvárásaim, de nem azok (szerintem), értelmes, kiegyensúlyozott partnerem keresem , akivel tudok azonosulni.

Budapesten élő 25 éves meleg férfi vagyok.

Nem tudom merre indulhatnék el…

(Gonoszkodó, unatkozó, nagyokos, arrogáns válaszok is jöhetnek, de az nem segítő szándékú…:-) )

2023. szept. 10. 14:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
Haha:) 🥂 en meg allom a fogadast…Mr.10:) jolvan azert elbeszelgetunk itt szepen:D 9#
2023. szept. 10. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:
83%

"amit hiányoltam az az, hogy megértessem magam, vagy azonos célra találjak a másikkal."

Mit nem tudtál megértetni a másikkal? Milyen közös célról lenne szó?

2023. szept. 10. 21:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

25évesen kevesen akarnak kapcsolatot, fontosabbak a barátok és a szabadság.

30felett keres partnert rá.

2023. szept. 11. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!