Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek között tényleg sok az értelmiségi,vagy ez csak találgatás.Készült erről valami felmérés?Ti mit tapasztaltatok,akikkel megismerkedtetek milyen végzettségü volt?
Én szakmunkás vagyok aktív
Nem nagyon találkoztam a tükrön kívül szakmunkás meleggel.
Fodrász, műkörmös,vendéglátós ból sok meleg van, de van éretségiük.
A töbség diplomás, és mégis csóró-legalábbis a szememben.
Mert nincs autó se saját ingatlan.
Nekem egyetemi végzettségem van.
Első párom egyetemista volt.Második közgazdász végzettségű.Harmadiknak nem volt csak érettségije.
A negyediknek érettségizett volt, és kereskedelemben dolgozott.Vele jöttem ki legjobban és őt szerettem legjobban.
Sosem néztem kinek mije van,azt néztem emberileg milyen! Rájöttem,hogy a diploma megléte,vagy hiánya nem befolyásol semmit.Ugyanis minden párom hűtlen volt.
Én egyetemet végeztem, de nem a végzettség a lényeg, egyébként végzettségtől függetlenül én egy kezemen megtudom számolni, hogy hány értelmes emberrel beszéltem az elmúlt 1 évben Romeon/Grinderen :D
Igaz vidék de akkor is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!