Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én minek számítok?
Figyelt kérdés
Meleg vagyok, mindig az voltam. Aktív. Az utóbbi időben viszont lehetőségem volt külföldön transz nővel szexelnem. Fütyije megvolt, de a mellei már plasztikázva voltak, a ruhája miniszoknya, hosszú combok, magas sarkú, és egy kivágott felső, hosszú göndör haj, piros rúzsos száj. Lényeg hogy kipróbáltam vele, és feltűnt hogy a műmelleit tapogatom, azokkal játszom, élvezem ahogy a miniszoknyát felhajtom rajta, és seggbe rakom. Az egész irreális volt, mert az agyam nem tudta összetenni hogy most férfivel vagyok-e, vagy nővel? Kicsit skizofrén állapot volt szellemileg. Mert egy férfinek nem lehet női melle, miniszoknya stb, egy nőnek viszont nem lehet farka. Mentálisan nagyon zavaró volt, de az ösztöneim vezettek. Azóta azon gondolkodom, férfival vagy nővel voltam-e, és hogy én ezek után minek számítok? Ha nőnek veszem akkor heteró lettem? Ha férfinek veszem, akkor meg megmaradtam melegnek?2023. szept. 10. 09:50
1/9 Noren1989 válasza:
XDD,
természetesen, hetero lettél, attól, h megraktál egy csöcsös faszit.
2/9 anonim válasza:
Próbáld ki igazi nővel is, aztán meg tudod.
3/9 A kérdező kommentje:
De nem ertitek hogy farka volt nem pedig vaginája? Uugy vegbélbe raktam mint ahogy a melegeket.
2023. szept. 10. 10:54
4/9 anonim válasza:
Mentálisan nagyon zavaró volt, de az ösztöneim vezettek.
na ez így értelmetlen, mert ami zavar, azt az ösztönök sem akarják
5/9 DominikX válasza:
Innentől kezdve te vagy a legnagyobb heteró a Földön
7/9 Jani Belucci válasza:
Nem mindegy? Élvezted és kész.
8/9 anonim válasza:
A mellei műek, a farka igazi: férfival szexeltél, meleg maradtál.
9/9 anonim válasza:
Ugyan úgy meleg vagy.
Rengeteg meleg szereti a transz fiúkat, - használni. És utána eldobni, senki nem jár velük.
Pöcse volt - férfi.
De hozzáteszem nagyon kevés van de létező, puncija van és férfi a teste, még szülni is tud.
Engem nagyon beindítanak, mint aktívot. Borosta, szőr, izom mellizom, minden van rajtuk.
Ugyan úgy melegnek tartom magam ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!