Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lebúzáztak, mit szóljak rá vissza?
Figyelt kérdés
Boltba morgolódtam mert fel tartották a sort, erre leb@ziztak.2023. szept. 8. 20:23
11/19 A kérdező kommentje:
"Nem hiszem, mert anyádat dugtam.".
Ez tetszik! Nő volt szóval nem kellett félni hogy szájo9nver
2023. szept. 9. 02:36
12/19 anonim válasza:
Az vagy vagy nem? Akkor miért zavar? Fogadd el magad hidd el sokkal egyszerűbb úgy. Tapasztalat.
13/19 Jani Belucci válasza:
Az a legnagyobb oltás, ha le se szarod.
15/19 anonim válasza:
"Bennem legalább jár farok, te b@szatlan p*csa."
16/19 anonim válasza:
Máskor ne morgolódj hanem várd ki a sorodat, akkor ne fognak lebúzázni az emberek.
17/19 anonim válasza:
Ha no volt, akkor ezzel is visszaolthatod:
"Tegnap este meg kedvesebb kedvesebb voltal, mielott leszoptal egy ezresert..."
18/19 anonim válasza:
Ez ugye ilyen hétköznapi leb*zizás, nem konkrétan a szexuális orientációdra utal. Ilyenkor bennem abszolút nem az merülne fel, hogy a szexualitásomat kritizálják. Hasonló helyzetben általában megvető pillantásokkal reagálok. Különösebben nem veszem magamra, úgy vagyok vele, hogy láthatóan én vagyok az érettebb és intelligensebb. És ugye egy bizonyos szint felett nem ereszkedünk egy bizonyos szint alá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!