Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet hogy bár rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy bár rosszul néz ki sok partnere volt/van?

Figyelt kérdés
Ismerek egy csávót aki mesélt több srácról is hogy velük volt. Azonban ez a pasi nem néz ki jól. Vékony nagyon és arcra se nagy szám. (Lehet magára ismer) Azt nem értem hogy lehet hogy így is ennyi srác találkozott és szexelt vele. Egy darabig kamunak gondoltam de aztán volt hogy dugtam olyan sráccal aki volt vele is és szóbakerült mivel szóbahoztam. Kiderült tényleg volt vele és élvezte. De nem értem hogy jutnak el az ágyig.
2023. szept. 6. 08:38
 1/9 anonim válasza:
100%

"Vékony nagyon és arcra se nagy szám. (Lehet magára ismer)"

ennyiből 100% hogy magára ismer, hiszen alig néhány ember van ebben a 10 milliós országban aki vékony és arcra se nagy szám. alig pár.

biztos magára ismer.

2023. szept. 6. 08:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ahhoz Adonisznak lenni, hogy jó csávókat megkaphass. Ha belevaló vagy, jó a kisugárzásod és persze próbálkozol akkor összejön.

Attól, hogy valaki neked nem vonzó, az más valakinek még lehet az, itt a bizonyíték.

2023. szept. 6. 10:23
 3/9 A kérdező kommentje:
De ő tényleg nem néz ki jól....
2023. szept. 6. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Átlag farkam, átlag kinézetem

Átlag pocakom van.

Nekem se hitték el sokan a mai napig hogy tényleg hatalmas az érdeklődés irántam, Igaz-szexre! Kapcsolatra nem, de szerintem ez másnál is így van.

Feltünően jól konéző barátomnak

Míg én kapok 20levelet ő 1et.

Miért lehet így, mert átlagos pasi több van mint nagyon jól kinéző. És már megszoktuk hogy a melegek egyébként is nagyon válogatósak és egy jobb pasival már nem is próbálkozunk mert úgy is tudjük mit fog válaszolni "válaszra seméltat".

És ha az igazit keresüük, elég ha az az 1 ír.De azt meg kell élni lehet addíg 70évesek is elmúlunk.

2023. szept. 6. 13:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, ez most sztereotípia, mert mindig van mindenre és annak az ellenkezőjére is példa, de a vékony srácok gyakrabban méretesek, mint a macisok vagy az átlagosak. Lehet hogy jó a dickpicje meg a teljesítőképessége és akkor máris nem annyira fontos sokaknak, hogy még helyes is legyen. De ez csak feltételezés. Ez is lehet a háttérben. Vagy tényleg a kisugárzása meg a dumája jó. Hookup mester.
2023. szept. 6. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést már egyszer feltetted,és akkoris meg lett neked mondva, hogy attól, hogy te nem találod őt vonzónak, más még vonzónak találhatja.
2023. szept. 6. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Farokméret? Sokaknál az a döntő.
2023. szept. 6. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Idős vagyok és nem is szép mégis sok partnerem volt és van és nagyon

fiatal is. Vékony vagyok,nem elhízott és kemény.A farok számít és rámenősség

2023. szept. 8. 13:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a farok a lényeg a meleg világban, tök mindegy milyen nyomi pasin is van - ergo ez lehet a megoldás.

Neked pedig nem ezt "dobta a gép".

2023. szept. 8. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!