Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy bár rosszul néz ki sok partnere volt/van?
"Vékony nagyon és arcra se nagy szám. (Lehet magára ismer)"
ennyiből 100% hogy magára ismer, hiszen alig néhány ember van ebben a 10 milliós országban aki vékony és arcra se nagy szám. alig pár.
biztos magára ismer.
Nem kell ahhoz Adonisznak lenni, hogy jó csávókat megkaphass. Ha belevaló vagy, jó a kisugárzásod és persze próbálkozol akkor összejön.
Attól, hogy valaki neked nem vonzó, az más valakinek még lehet az, itt a bizonyíték.
Átlag farkam, átlag kinézetem
Átlag pocakom van.
Nekem se hitték el sokan a mai napig hogy tényleg hatalmas az érdeklődés irántam, Igaz-szexre! Kapcsolatra nem, de szerintem ez másnál is így van.
Feltünően jól konéző barátomnak
Míg én kapok 20levelet ő 1et.
Miért lehet így, mert átlagos pasi több van mint nagyon jól kinéző. És már megszoktuk hogy a melegek egyébként is nagyon válogatósak és egy jobb pasival már nem is próbálkozunk mert úgy is tudjük mit fog válaszolni "válaszra seméltat".
És ha az igazit keresüük, elég ha az az 1 ír.De azt meg kell élni lehet addíg 70évesek is elmúlunk.
Idős vagyok és nem is szép mégis sok partnerem volt és van és nagyon
fiatal is. Vékony vagyok,nem elhízott és kemény.A farok számít és rámenősség
Mivel a farok a lényeg a meleg világban, tök mindegy milyen nyomi pasin is van - ergo ez lehet a megoldás.
Neked pedig nem ezt "dobta a gép".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!