Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megtörtént már veletek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DominikX kérdése:

Megtörtént már veletek, hogy nem tudtatok orállal elvinni egy palit?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztam valakivel azt szégyenemre nem tudtam elvinni csúcsra a palit. Már a végen az életemet is leizzadtam 😅

Eddig azt hittem, hogy jó vagyok orálban, mert kb 15ből 12x sikerült, de ez most elbizonytalanított. Folyamatosan kérdeztem tőle, hogy jó-e azt mondtak igen, de valszeg hazudott 🙄

2023. szept. 5. 16:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
igen, bar az elejen szolt hogy nehezen tud elmenni, gondoltam nem baj, legalabb jol kielem magam rajta (1. alkalmam volt ferfival). szoptam nemis tudom meddig, 30-40percig kb, mindenhogy is, de sajnos nemtudott elelvezni :(
2023. szept. 5. 16:32
 2/17 A kérdező kommentje:
Már csorgott rólam a víz 😅 nagyon megalázó volt (a szitu)
2023. szept. 5. 16:36
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Igen, a vegen beleverte a szamba
2023. szept. 5. 16:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajna még nem. Pedig jó lett volna, mert amelyiket eddig leszoptam az évek után is írogat, hogy találkozzunk újra, pedig már rég léptem.
2023. szept. 5. 16:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem magad okold, nem mindenki tud elmenni.

Én a f*sz másik végén állok és szinte soha nem tudok elmenni ha szopnak. Egyszer sikerült, az isteni volt. Nagyon ráérzett a srác és intenzíven csinálta, azóta se volt ilyen. Volt olyan hogy 2 órán át folyamatosan szoptak, már égett a pofám és a farkam is már fáradt rendesen. Gáz helyzet volt és gyakran ilyenkor magukat hibáztatják.

2023. szept. 5. 17:09
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem igazan, pedig eleg sok partnerem volt mar, egyszer volt hasonlo szitu de beleultem a farkaba es 2 perc se kellett bar belem elvezett
2023. szept. 5. 19:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szopástól nem élvezek el, rá kell segíteni kézzel hogy elduranjak.
2023. szept. 5. 20:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ingerelted eléggé. A makkot (főleg az alsó részét) kell finoman nyelvezni, puszilgatni, és akkor a szopástól nehezen elélvezők is el fognak sülni.
2023. szept. 5. 23:40
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én aktívként jelzem, hogy volt már ilyen, de ott nem volt a srác még közepesen tehetséges sem és én is piszok fáradt voltam.

Nem vagyok gyorstüzelő, a legprofibb srácnak is 10-12 percébe került még kifacsart.

2023. szept. 6. 12:35
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak tőled függ a dolog. Lehetsz te csúcsszuper meg profi is, ha a másik fél pl. fejben nincs ott, fáradt, másra koncentrál, más jár a fejében, stresszes a meló miatt stb. Ilyen előfordul bárkivel. Lehet, hogy csak az időpont nem volt épp a legalkalmasabb, máskor, más időpontban meg minden szuperül sikerült volna. Van ilyen. Engedd el. Ezernyi oka lehet. Még párkapcsolatban is van ilyen, ahol jól ismerik egymást a partnerek, nem hogy idegenek között. Bármikor benne lehet a pakliban.
2023. szept. 6. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!