Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki ki tudja magát orálisan elégíteni?
Figyelt kérdés
Azaz megy az önszopás? Hány éves vagy?2023. szept. 4. 13:09
2/9 anonim válasza:
átlagos méretem van, de régen ment gond nélkül tizenévesen max huszonévesen, a felét be tudtam venni. most max a végét tudom megnyalni, de az sem túl kényelmes. :)) (37f)
3/9 anonim válasza:
Tinikoromban nekem is rendszeres volt.
4/9 anonim válasza:
Igen, szerencsés vagyok mert nagyobb méret is megvan hozzá meg hajlékony is vagyok így mondhatni kényelmetlenség nélkül megy:)
19F
6/9 anonim válasza:
Aham. Méret megvan plusz kellő nyújtás után egyszerű :)
28
8/9 anonim válasza:
Anno ment.Az első fiúmtól láttam.Kedvet kaptam hozzá.Egy hónap és tövig
ment.Imádtam nyelni.
9/9 anonim válasza:
Nekem megy 🙂
De már sajnos nem tudom tövig mint régen, de azért a végét be tudom kapni.
40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!