Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg fiatal srácok: az arcuk alapján hogyan rangsorolnátok ezt a 3 fiút?
2023. szept. 3. 22:28
1/15 anonim válasza:
Számomra a sorrend: 3-2-1, tehát a 3. versenyző tetszik legjobban. De nyilván ízlés kérdése.
2/15 anonim válasza:
Most komolyan rangsorolni kell hogy néznek ki? Mint valami modellügynökségnél a zsűri?
3/15 A kérdező kommentje:
Hogy neked melyik tetszik legjobban, és melyik legkevésbé. Csak ennyi a kérdés. Nem muszáj válaszolni rá.
2023. szept. 3. 23:08
4/15 anonim válasza:
Nyilvánvaló hogy kevés az a srác aki azt mondaná rájuk hogy csúnyák.
nekem olyan egyformának tűnnek.
5/15 anonim válasza:
Nekem a középső tetszik legjobban az arca miatt. Testre mind tökéletesen jó lenne, bár az utolsón nem látszik minden lényeges részlet.
6/15 anonim válasza:
Nekem 1.3.2. Tehát az első versenyző tetszik a legjobban, és így tovább.
8/15 anonim válasza:
Először azt hittem, hogy egy és ugyanaz. Olyan copy paste feelingje van.
9/15 anonim válasza:
1 a leg szinpatikusabb
Ez a kategória nincs a rómeon
Ha van is 1 nap alatt
Elkel.
10/15 budaiz válasza:
Tetszik mind a 3 de sikerült eldönteni melyik legjoban
2, 3, 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!