Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Isten építési a biszexeket? A biblia szerint igen és nem engedi be őket a mennybe.
És még azt mondják, hogy a vallások nem kártékonyak. Az élő példája vagy a valláskárosultságnak és ezt a legnagyobb tisztelettel mondom.
Először is te magad is írod, hogy a biszexuális hajlamod nélkül nem lennél boldog, szóval, akkor inkább lennél az egész életedben boldogtalan, csak azért, mert nem akarsz pokolra jutni? Az életed lesz maga a pokol, ha nem éled meg a biszexualitásodat, mert szenvedni fogsz. Nagyon. És ismervén a nagy korrekt és igazságos Biblia-beli isten hatalmas szeretetét, kib@szásból úgyis a pokolra küld, mert mindenki tesz olyat, ami miatt oda kerülhetne, ha nem a biszexualitásod miatt, akkor amiatt kerülnél oda, hogy pl. szombaton dolgozol, borotválkozol, kevert anyagú ruhát hordasz, stb, lehetne sorolni a Biblia tele van hasonlókkal.
Megváltozni úgysem tudsz, mert a szexualitás nem megváltoztatható, ezt max elfogadni tudod és megbékélni vele, hogy te ez vagy.
Egyébként is nem tudom miért baj az, hogy 2 ember szereti egymást, most tök mindegy hogy 2 férfi,2 nő, vagy egy hetero párról van szó. A legtöbb vallás a szeretetet hirdeti, de a valóság rohadtul máshogy néz ki. Az isten szeretete határtalan, kivéve, ha bużi, biszex, leszbi, elsőszülött egyiptomi vagy. Nagyon érdekes. Én tisztelem a más emberek vallási nézeteit, bár lehet az írásomból nem ez jön le, de szerintem az lenne a részedre a legjobb megoldás, ha vagy végleg hanyagolnád a vallást és élnéd az életed nyugiban, szeretetben, boldogságban, vagy helyezd a vallásodat új perspektívába. Már nem az ókorban élünk, szerintem 2023-ban értelmezhetjük a Bibliát másképpen is. Vannak különböző csoportok pl. keresztény vagy muszlim melegek, akik hisznek továbbra is, az istenük tanításait követik, azzal a különbséggel, hogy elfogadják önmagukat és megélik a szexualitásukat, mert boldog kiegyensúlyozott emberekké akartak válni.
Kérdező, tudtad, hogy a manipulátorok jövője pokoli lesz...? Ugyanis a vallás nem más, mint manipuláció, a papság egy része manipulátor, a többi része pedig felelőtlenül bűnrészes, cinkos ebben a manipulációban.
Az igazság ott van benned, csak gondolkodnod kell. Aki nem gondolkodik kritikusan, azt vagy a materializmus nyeli el, vagy a vallásosság.
A kritikus gondolkodás azonban nem kötözködés, hanem felülvizsgálása minden lényeges dolognak. Attól még, hogy presztízs személy(prof, pap, tanár, politikus, kutató stb) állít valamit, attól még nem biztos, hogy igaz. Sokan hazudnak, és sokan tévednek, mert a saját szerveződésük érdeke valami buta dogma, vagy éppen a hazudozás valamely, adott formája.
Ha tanácsolhatom, ameddig nem vizsgáltál felül valamit objektíven, addig tartózkodj, legyél avval a témával szemben semleges, azaz NE legyél biztos abbana, hogy igaz-e, vagy téves-e az állítás.
"félek mert a biblia is ír a pokolról hogy olthatatlan tűz örökké tart.."
Legalább kevesebb lesz a fűtésszámla. Én félek a magasságtól, rosszul érezném magam odafent.
Ámen, B-man, C-man... A következő orgiánál rád gondolok gyermekem, az egyszarvúak legyenek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!