Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jobban izgat a nagy herezacskó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban izgat a nagy herezacskó mint a nagy farok, ez gyakori?

Figyelt kérdés

Szóval nagyon férfiasnak tartom, ha egy srácnak jó nagy és lógós a herezacskója, mint pl B1gbanana-nak, neki tényleg extrém hatalmas.

Ez fura? Fétis ez egyáltalán? Olyanra gondolok ami egy tenyérben éppen elfér, ha rámarkolsz.

2023. szept. 2. 11:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen érthető, mivel az is a ff nemi szervek része, így nyilván van akit az nagyon tud izgatni.
2023. szept. 2. 11:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem abszolút nem vonzz
2023. szept. 2. 11:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Értelek nagyon. Én is nagyon imádom az óriási lógó golyókat. Barmeddig tudnek velük jatszani, szopni-nyalni oket. 24/passziv
2023. szept. 2. 12:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik a nagy golyó:)
2023. szept. 2. 13:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon lógósak.
2023. szept. 2. 13:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
5 ös az nagyon jó;)
2023. szept. 2. 13:54
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
az is hihetetlen hogy a meleg pasinak bejön. nem hogy egy csajnak. vagy a kérdező is egy meleg csávó. valószínűtlenek tartom, hogy bárki is örömmel kapná be. egy csomó csaj még az orált se csinálja szívből, nem hogy a logós golyóimat
2023. szept. 2. 14:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele mint te. Pont a herék tetszenek jobban, mint maga a farok :P

25F

2023. szept. 2. 15:48
 9/13 A kérdező kommentje:
7-es, biszex pasi vagyok. Tudom hihetetlen, de vannak átmenetek és nem csak a fekete-fehér létezik :D
2023. szept. 2. 17:37
 10/13 anonim ***** válasza:
92%
bocsi nem néztem a kategóriát. azt hitem a heteroban vagyok. de ahogy elnézem a pasik lelkeseben csinálják. hajrá élvezd, ez amúgy pozitívum, én szeretem ha foglalkoznak vele. de azért az meglepett hogy fontosabb a golyók, vagy, hát így már tudom milyen kategóriában vagy már nem is akkor. a ti bejáratotok nem olyan
2023. szept. 2. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!