Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen komplikált a meleg ismerkedés? Milyen hosszú idő ignorálás után lépjek tovább?
Én azt gondolom az a jó ha HAMAR van tali. A beszélgetésbe el tud fáradni mindkét fél. Szerintem törekedj a gyors talikra. Nekem mindig azokból lett tartósabb valami akikkel hamar találkoztam.
Én ezt aktívként mondom.
Jó tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedül. :/
Egy darabig jól megy a beszélgetés, leírják hogy jófej vagyok, stb., aztán elhal a beszélgetés és megy a ghosting.
Ott sok nagyon a biszex
Mert fel tudják úgy tenni magukat mintha csak véletlen látná őket pasi is....
Komolyat keresnek, csak azt nővel
Felesleges a sok szöveg
Találkozót kell nyélbeütni
Nem kell egyből szexelni!
Lehet randizni, beszélgetni
Élőben, sokkal normálisabb
Aki meg nem ér rá 1héten belül találkozni, törölheted is, mert soha nem is fog. Nem lesz belőle semmi.
Egy csomóan is még randi időszakban, vagy csak ha összejárung dugni, alkor is ezt csinálják.
És szerintem ez az oka( nem csak melegeknél):
A legtöbb ember agyhalott. Emellett elkeseredett és magányos is. De nem akarja érzelmileg kiszolgáltatott helyzegben érezni magát, vagy veszíteni, ezért “műtávolságot” tart az emberektől akikkel ismerkedik. Azt hiszi, hogy ha nem ignorál egy ideig, azzal bevallja hogy magányos. Azt hiszi, higy 1-2 nap taktikai nemválaszolás után nem egyértelmű hogy elkeseredett.
Aki ilyet csinál, el is lehet felejteni, szexpartnerként is megbízhatatlan lesz, kapcsolatra pedig alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!