Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a lányok nem igazán vesznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányok nem igazán vesznek észre , és sikertelen vagyok, de harmincas férfiak már többször betaláltak, akkor érdemes lenne elgondolkodni, hogy fiúk felé nyissák? 18/f

Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 08:18
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Ha már ezen gondolkodsz és tényleges lehetőségként megfordul a fejedben, akkor mindenképpen.
2023. aug. 30. 08:55
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ne az döntsön, hogy mások mit akarnak, hanem az, hogy te mire vágysz. Ha nem tudsz dönteni (és nem utasítod el alapból egyiket sem), akkor próbáld ki mindkettőt és amelyik beválik azt válaszd.
2023. aug. 30. 09:33
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
A szexualitás nem döntés kérdése, de egy hetero sose gondolkodna ilyenen, szóval jó eséllyel biszex vagy, ha tényleg felmerült benned.
2023. aug. 30. 09:41
 4/9 anonim ***** válasza:
15%
Troll/kamu kérdés, törölhető userestül.
2023. aug. 30. 10:54
 5/9 anonim ***** válasza:
10%

Igen erről írtam az előző válszomban, áldozat szeretne lenni a kérdező, szeret sznvedni.

Attól mert a lányok nem vesznek észre nem leszel meleg.

Viszont ha faszt kívánsz a seggedbe akkor mond azt.

Ne akarj áldozat lenni.

2023. aug. 30. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
16%
Az említett harmincasoknak biztos jó lesz.
2023. aug. 30. 15:44
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Most komolyan milyen választ vársz.a melegség nem döntés kérdése.
2023. aug. 30. 20:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is kívánod akkor jah de ha nem vágysz rá akkor szimplán hogy legyen szexuális életed abból csak sérülésed lesz lelkileg. De ha vonzanak az adott pasik akkor megéri.
2023. aug. 30. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem ez a megoldás! Tessék rendes csajokat keresni - ha nincs, akkor egyre nagyobb körben, akikkel össze tud jönni valami.

Mondom én ezt, egy 40-es bzi.

Az alábbi sorokat nem neked írtam, ne olvasd el!

Próbálj meg ezzel a kedves, megismert csajjal 3-4-5-6-+ gyereket csinálni és kapsz egy házat egy olyan faluban, aminek a népessége vagy kihalt, vagy csak ciányok laknak ott, vagy Londonban takarít.

Sajnálom, hogy depis vagyok, de mire lehetnék pozitív? Rosseb ez az ország, s a szívem sír azért, mert annyira szép és mert hazajöttem. +

2023. aug. 31. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!