Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok nem igazán vesznek észre , és sikertelen vagyok, de harmincas férfiak már többször betaláltak, akkor érdemes lenne elgondolkodni, hogy fiúk felé nyissák? 18/f
Igen erről írtam az előző válszomban, áldozat szeretne lenni a kérdező, szeret sznvedni.
Attól mert a lányok nem vesznek észre nem leszel meleg.
Viszont ha faszt kívánsz a seggedbe akkor mond azt.
Ne akarj áldozat lenni.
Nem, nem ez a megoldás! Tessék rendes csajokat keresni - ha nincs, akkor egyre nagyobb körben, akikkel össze tud jönni valami.
Mondom én ezt, egy 40-es bzi.
Az alábbi sorokat nem neked írtam, ne olvasd el!
Próbálj meg ezzel a kedves, megismert csajjal 3-4-5-6-+ gyereket csinálni és kapsz egy házat egy olyan faluban, aminek a népessége vagy kihalt, vagy csak ciányok laknak ott, vagy Londonban takarít.
Sajnálom, hogy depis vagyok, de mire lehetnék pozitív? Rosseb ez az ország, s a szívem sír azért, mert annyira szép és mert hazajöttem. +
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!