Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy harmincas férfi rendszeren küld magáról intim képeket azzal a szöveggel, hogy meg foglak baszni, meg azzal, hogy tudom hogy te is akarod. Én is fiú vagyok. Hogy állítsam le? Vagy mi legyen? 18/f
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 15:25
1/11 anonim válasza:
Miket próbáltál eddig?
Hallgatunk.
2/11 A kérdező kommentje:
Tiltom, de újra regizik.
2023. jan. 20. 15:52
3/11 anonim válasza:
Ha le akarod állitani mond neki hogy feljelented ha nem hagy békén.Ha meg azért irtad hogy mi legyen mert valahol mégis érdekel,irj vissza.
4/11 A kérdező kommentje:
Azért bíróságra nem járnék pár kép miatt,nem vagyok vamzer.
2023. jan. 20. 15:57
5/11 anonim válasza:
Nem Debreceni vagy? Mert én onnan kapok ilyen üzeneteket,én is hasonlóan mint Te.
6/11 anonim válasza:
Sajnos azt kell mondjam, hogy nekem a leghatásosabb vdekezési módszer bármilyen spam-mel kapcsolatban az volt, hogy semmiféle reakciót nem mutatok. Amúgy meg tényleg túl teszem magam rajta: sajnos van ilyen. :(
(Már értem, mit jelent, hogy "Ne etesd a trollt.")
Ehhez persze az kell, hogy tényleg ne bosszantson fel. Tényleg vállald, hogy kizárólag törlöd. Ha reagálsz, tudja, hogy elolvastad és valami érzelmet váltott ki belőled. Valamiért ez neki jó (?). Hát fosszad meg őt ettől az érzéstől.
Minden más megoldás ennél macerásabb.
7/11 anonim válasza:
#6ossal értek egyet. Még csak ne is tiltsd, az is egy olyan reakció, amit látni fog, hogy valami lépést tettél vele kapcsolatban. Had küldözgesse. Sarokban elfér. Az ilyennek tényleg az a legnagyobb büntetés, ha levegőnek nézik.
8/11 anonim válasza:
Törlöd az üzenetét mindenféle reakció nélkül és jelented az oldalnak. Neked két kattintás neki kicsit több macera újra regizni. A hasonló figurák azt élvezik ha nyomás alatt, félelemben tarthatnak valakit ha reagálsz akkor megadod neki ezt az örömöt. Szimplán csak ne foglalkozz vele.
9/11 anonim válasza:
Kuldd at hozzam! ;)
27/F passziv
10/11 anonim válasza:
Tehát nem mondtad neki hogy álljon le? Csak tiltani kezdted? Miért nem hozol létre te új profilt? Sztem tényleg akarod amit ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!